یزد؛

افزایش فرآورده های دامی در یزد

تولید شیر و گوشت قرمز در شهرستان یزدافزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان یزد گفت: در سال جاری تاکنون تولید شیر و گوشت قرمز این شهرستان نسبت به مدت مشابه سال قبل به ترتیب 3 و 6 درصد افزایش یافته است.

محمدرضا فتوحی افزود: در سال جاری 40 هزار تن شیر و هزار و 724 هزار تن گوشت قرمز در شهرستان یزد تولید شده است.

وی افزود: این افزایش تولید مربوط به واحدهای گاو شیری دورگ با بیشترین سهم تولید یعنی 80 درصد بوده است. 

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان یزد با بیان اینکه در تولید گوشت قرمز نیز بیشترین سهم مربوط به گوشت گوساله و گاو بوده است تصریح کرد: گاو اصیل، گاو بومی، گوسفند و بز از دیگر منابع تولید کننده شیر و گوشت قرمز در شهرستان یزد هستند.

در سال گذشته بیش از 320 هزارتن انواع فرآورده های دامی در استان یزد تولید شده که نسبت به سال 93 این میزان 12درصد افزایش داشته است.

این تولیدات شامل 225 هزار تن شیرخام، 14 هزار تن گوشت قرمز، 56 هزار تن انواع گوشت طیور، 21 هزار تن تخم مرغ و 160 تن عسل بوده است.

در این مدت علاوه بر تولیدات دامی، بیش از 457 هزارتن فرآورده های دامی خوراکی و غیرخوراکی شامل 300 تن پشم کرک و مو، یک هزار و 920 تن آلایش خوراکی و 450 هزار تن آلایش غیرخوراکی شامل پوست و کود نیز تولید شده است.

سرانه مصرف گوشت قرمز این خطه 24 کیلوگرم است و 40 درصد گوشت مصرفی استان یزد وارداتی است این در حالی است که در بخش شیر به دلیل مازاد تولید بر مصرف داخل استان به طور متوسط روزانه بین 180 تا 200 تن شیر از این خطه به خارج از استان صادر می شود.

انتهای پیام/ ی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار