ساری،

توصیه های شیلاتی

پرورش دهندگان ماهی با رعایت نکات بهداشتی در مزارع پرورش ماهی‌های سردآبی می توانند از بروز بیماری‌ها جلوگیری کنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، اداره کل شیلات مازندران از پرورش دهندگان ماهی خواست ورودی و خروجی آب استخرهای پرورش ماهی‌های سردآبی را تنظیم و با رعایت نکات مدیریت بهداشتی در مزارع پرورش ماهی‌های سردآبی از بروز بیماری‌ها جلوگیری کنند.

در ابن گزارش به مبارزه با انگل لرنا با سم تری‌کلروفون در ماهیان گرمآبی تاکید شد.

کاهش میزان غذادهی به مقدار 10 درصد در ماهیان گرم‌آبی و افزایش میزان غذادهی در ماهیان سردآبی از دیگر توصیه های این اداره کل به پرورش دهندگان ماهی بود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.