به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ،از قزوین؛ عیسی غیاث
یزدی گفت : کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی
و مواد غذایی این اداره، شرایط بهداشتی ماهی های وارد شده به شهرستان را
برای مصارف صنعتی (کنسرو ماهی تن) بررسی می کنند .
وی با اشاره به فعایت دو واحد فعال تولید کنسرو ماهی تن در شهرستان قزوین
گفت: عدم رعایت شرایط بهداشتی در حمل ماهیهای تن می تواند موجب تولید
آمین بیولوژیک هیستامین در ماهی شود و مصرف اینگونه ماهی ها در صنایع
کنسرو، باعث حساسیت شدید در مصرف کنندگان خواهد شد .
انتهای پیام/