گیلان؛

پخت و توزیع آَش و غذای نذری در ماسال و آستارا

10 دیگ آش نذری در روستای بیتم ماسال پخته و توزیع شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازگیلان؛

برای پخت این آش 50 کیلو حبوبات ، 30 کیلو سبزی ،40 کیلو روغن ،60 کیلو پیاز ،5 کیلو گوشت و 2 کیلو کره محلی استفاده شد.

برای پخت 10 دیگ آش 20 میلیون ریال از محل کمک های مردم هزینه شد.

این آش بین 2 هزار نفر توزیع شد.

همچنین در شهرستان آستارا 5 دیگ غذای نذری پخته و توزیع شد.

برای پخت این غذای نذری 150 کیلو برنج ،300 کیلو گوشت مرغ ، 40 کیلو روغن و 24 کیلو رب گوجه فرنگی استفاده شد.

این غذا بین 800 نفر از عزاداران حسینی توزیع شد.

نسرین مبصری خیر آستارایی برای پخت 5 دیگ غذا 40 میلیون ریال کمک کرد.

انتهای پیام/م

برچسب ها: گیلان ، ماسال ، پخت آش ، آش نذری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.