وحید اسماعیلی متخصص طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: با توجه به اینکه پاییز طبع خشک و سرد دارد، بیشتر برای افرادی با مزاج گرم و تر مناسب بوده و فصل مناسبی برای سالمندان و افرادی با بیماریهای سرد و خشک به حساب نمیآید.
وی تصریح کرد: افراد برای تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر بیماریهای ویروسی حتما از میوههایی مانند پرتقال، لیموشیرین و گریپ فروت یا آب طبیعی آنها استفاده کنند که دریافت امگا 3 مقاومت بدن را افزایش میدهد.
اسماعیلی ادامه داد: توصیه شده در این فصل خوردنیها و نوشیدنیهای مایل به گرمی و تری مانند گوشت گوسفند، خربزه شیرین، مویز، هویج، زیتون، خرما، عسل، شیرینی و حلوای طبیعی و خانگی، مرباهای طبیعی از میوههای مناسب، شربت گل، شربت عسل، مغز خشکبار بهویژه بادام درختی و آشهای ساده بیشتر مصرف شوند.
وی با بیان اینکه بهترین میوههای فصل پاییز انار، انگور، انجیر، سیب، به و گلابی هستند، اظهار کرد: استفاده از آب میوههای طبیعی مانند آب پرتقال و آب سیب تاثیر فراوانی بر افزایش مقاومت بدن در فصل پاییز دارد.
این متخصص طب سنتی تصریح کرد: مصرف روزانه دمنوش نعناع، پونه و آویشن راه مناسبی برای مقابله با سرماخوردگیهای گاه و بیگاه در فصل پاییز به شمار میرود.
وی اظهار کرد: روغن بنفشه پوست خشک در پاییز را بازسازی کرده و دمکرده گلگاوزبان و لیمو خستگی را از افراد دور می کند.
اسماعیلی افزود: هرچند استفاده از گیاهان طبیعی برای بدن مضر نیست ولی زیادهروی در استفاده از هر خوراکی و گیاهی موجب بروز مشکلاتی برای بدن می شود که بهتر است افراد حتما قبل از مصرف داروهای گیاهی با یک متخصص در این زمینه مشورت کنند.
انتهای پیام/