توليد نوعی خاص از ايمپلنت های دندانی در دانشگاه تربیت مدرس

عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس گفت: با تحقیق روی عناصری مانند تیتانیوم و آلیاژ های آن راهکار های مناسبی برای ایجاد نوعی خاص از ایمپلنت ها که هزینه کمتری دارد ارایه شده است.

محمود علی‌اف خضرایی عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس در گفت و گو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: فرآیند پوشش دهی مورد استفاده در این طرح یک فرایند دوستدار محیط‌ زیست است به‌ علاوه که در الکترولیت آن از مواد غیرسمی استفاده شده و در نتیجه  اعمال پوشش نانوکامپوزیتی بر روی قطعات تیتانیومی موجب بهبود عملکرد این قطعات در محیط بدن می شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس ادامه داد:عنصر تیتانیوم به علت شکل ساختاری خاص خود،دارای مقاومت در برابر خوردگی ،استحکام بالا و هم چنین وزن کم بهترین پیشنهاد برای استفاده در ایمپلنت های دندانی است که توانستیم به تکنولوژی آن دست پیدا کنیم .

وی یادآور شد:با توجه به دست یابی به این محصول مهم ،امیدوار هستیم با حمایت بنیاد ملی نخبگان و حمایت وزارت علوم به تجاری سازی برسیم .

گفتنی است؛ این تحقیقات حاصل تلاش‌های دکتر محمود خضرایی و علیرضا صبور روح اقدم از اعضای هیأت علمی دانشگاه، حسین شریفی تودشکی دانش‌آموخته مقطع کارشناسی ارشد و قاسم براتی دربند دانشجوی مقطع دکترای دانشگاه است و نتایج آن نیز در مجله Tribology International به چاپ رسیده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.