امکانات درمانی 50 بیمارستان برای بیماری‌های قلبی به‌روز می شود/ تشکیل پرونده الکترونیک سلامت برای ۵۱ میلیون نفر

وزير بهداشت گفت: طى سه سال گذشته ٥٠ بيمارستان در جهت ارائه خدمات درمانى براى بيماران قلبى عروقي تجهيز شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسن هاشمی وزیر بهداشت در هجدهمین کنگره بین المللی تازه‌های قلبی و عروقی گفت: آمار مرگ و میر ناشی از ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی در جهان بالا بوده و این مسئله در ایران نیز مستثنی نیست و می‌توان گفت که گاهی در این بخش رکورددار نیز هستیم. از طرفى متخصصان قلب و عروق جزو نجات بخش ترین گروه‌های پزشکی به شمار می‌روند.

هاشمى افزود: رشته قلب و عروق در کشور ما در مرز دانش حرکت کرده و جایگاه مناسبی در جهان دارد. 

وزیر بهداشت ادامه داد: طی سه سال گذشته در این دولت اقدامات زیادی صورت گرفته است به طوریکه حدود 50 بیمارستان در این زمینه مجهز به تجهیزاتی مناسب برای خدمت به مردم شده است.

هاشمی با اشاره به اينكه طی 10 سال آینده معایب ناشی از بیماری‌های قلبی و عروقی بايد تا 25 درصد کاهش يابد، افزود:بر همین اساس دو داروی جدید را در زمینه درمان بیماری‌های قلبی عروقی تحت پوشش بیمه قرار داده شده است.

وی گفت: 50 درصد به تخت های ویژه کشور طی دو سال گذشته اضافه شده و امیدواریم طی یک سال و نیم آینده آن را به مرز صد در صد برسانیم هرچند که اصل کار در زمینه کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی، پیشگیری از بروز بیماری است.

وزیر بهداشت با اشاره به شبکه بهداشتی در كشور گفت: در حال حاضر حاشیه شهرها مراکز شهرها و برخی از استان‌ها زیر پوشش شبکه بهداشت قرار گرفته و اکنون به اعضای هر هزار نفر یک بهورز آقا و یک بهورز خانم فعالند همچنین به اعضای هر 25 تا 50 هزار نفر یک مرکز جامع خدمات سلامت داریم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر نیز برای 51 میلیون نفر در کشور پرونده الکترونیک سلامت شکل گرفته يادآور شد: همگانی شدن بیمه‌ها در این دولت نیز از جمله اقدامات صورت گرفته جهت کمک به مردم بوده به طوری که اکنون 95 درصد مردم دفترچه بیمه داشته و این گامی موثر جهت کمک به افراد که این مسئله در جهت کمک به مردم بوده است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار