سنندج؛

زکات کردستانی ها در داخل استان هزینه می شود

نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: مبالغ به دست آمده از طریق احیای فریضه زکات در داخل خود استان و برای کمک به نیازمندان هزینه می شود.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازسنندج،به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دفتر نماینده ولی فقیه در کردستان، آیت الله سید محمد حسینی شاهرودی دیروز در دومین جلسه ستاد احیای زکات استان کردستان افزود: موارد مصرف زکات باید به مردم گزارش داده شود تا جامعه به یک اطمینان مطلوب درباره شیوه هزینه زکات برسند.

وی اظهار کرد: بحث زکات یکی از مصادیق بارز تعاون و همکاری بوده و زکات وسیله ای برای آزمایش و باقیات و صالحات است.
نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: اساس اسلام بر تعاون و همکاری است اما آنچه که در غرب و اروپا حاکم است با اسلام متفاوت بوده و همکاری ها براساس منفعت است.
وی به جایگاه زکات و اهمیت آن در ابعاد مختلف اشاره کرد و گفت: آیات فراوانی در خصوص زکات وجود دارد و در روایات مختلف هم تاکید زیادی بر پرداخت زکات شده و هر انسان عاقلی باید زکات مال خود را پرداخت کند زیرا خداوند وعده داده که پرداخت زکات موجب برکت مال می شود و وعده خداوند حق است.
آیت الله حسینی شاهرودی زکات را ضمانت و بیمه ای برای مال و دارایی عنوان کرد و افزود: باور کنیم زکات ضمانت و بیمه ای برای مال و دارایی است اگر جمع آوری و مصرف زکات به صورت درست انجام شود دیگر نیازی به پرداخت مالیات نیست و مسیر پرداخت زکات به گونه ای است که این مسیر هیچگاه بسته نمی شود.
وی گفت: فقرا، مساکین و نیازمندان اولویت اول در دریافت زکات هستند و باید به این اقشار بیشتر رسیدگی شود.
نماینده ولی فقیه در کردستان تشکیل کمیته های مختلف برای ترویج و تشویق هر چه بیشتر پرداخت زکات در جامعه را مهم عنوان کرد و افزود: لازم است از روش های مختلف و راهکارهای نوین برای ترویج بحث زکات استفاده شود.
وی با بیان اینکه مبالغ به دست آمده از طریق زکات تماماً در داخل خود استان مصرف می شود افزود: سیره نبی مکرم اسلام(ص) در جمع آوری و دریافت زکات برای ما حجت است و باید با تشکیل یک کمیته فرهنگی در راستای آگاه سازی و پاسخگویی به سوالات و شبهات قدم برداریم.
آیت الله حسینی شاهرودی اضافه کرد: همه باید برای ترویج زکات که واجب الهی است تلاش کنیم و توجه بیشتری به مستمندان و محرومین داشته باشیم و از بخش زکات سرمایه های بزرگی می توانیم داشته باشیم.
وی افزود: باید این امکان فراهم شود مبالغی که از محل زکات در اختیار محرومان قرار می گیرد در راستای اشتغالزایی و ایجاد درآمد مستمر هزینه شود تا مشکلات به صورت مداوم و مستمر حل شود.
نماینده ولی فقیه در کردستان اظهار کرد:70درصد زکات صرف مخارج محرومین شده که بیشتر این مبلغ از محل جمع آوری زکات فطره بوده است.
وی افزود: با تشکیل کمیته مصرف می شود راهکارهایی به کار برد که نحوه مصرف زکات به صورتی باشد که ارزش افزوده پیدا کند.
آیت الله حسینی شاهرودی گفت: یکی از مسائل عمده در زندگی محرومین و نیازمندان، تامین هزینه های روزمره زندگی است که به سختی انجام می گیرد و اگر بتوانیم با استفاده از زکات و کمک مجموعه های دیگر برای نیازمندان سرپناهی تهیه شود بسیاری از دغدغه های زندگی محرومان حل می شود.
استان کردستان از جمله استان هایی است که مردم اعتقاد زیادی به پرداخت زکات دارند و از ابتدای امسال بیش از 70میلیارد ریال زکات در شهرستان های مختلف این استان جمع آوری شده است.

انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.