ارومیه؛

برگزاری جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی

دومین جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی با هدف ارتقاء سلامت عمومی جامعه و امنیت غذایی برگزارشد.

به گزارش  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، ایوب آذین پور معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری شهرستان بوکان،هدف از برگزاری جلسه را ارتقاء سلامت عمومی جامعه و امنیت غذایی سطح شهرستان و تعامل دستگاه‌ها و ارگان‌های ذیربط در رابطه با سلامت و امنیت غذایی عنوان کرد وگفت: کارگروه، نقش مهمی در پیگیری مشکلات حوزه سلامت و تأمین بهداشت و امنیت غذایی ایفاء می‌کند و مسئله بهداشت و امنیت غذایی یکی از مسائل وشاخصه های مهم در هر جامعه است و رابطه تنگاتنگی با توسعه جامعه دارد بنابراین باید اهتمام ویژه‌ای به این موضوع داشته باشیم.

آذین پور با بیان اینکه دولت یازدهم به بحث بهداشت و سلامت غذایی توجه ویژه ای داشته، خاطر نشان کرد: یکی از برکات طرح تحول نظام سلامت که در دولت تدبیر و امید کلید خورد ارائه خدمات مطلوب سلامت به مردم می باشد که مشکلات زیادی را در حوزه بهداشت ودرمان مرتفع کرد.

وی اظهار داشت: توجه و اهمیت دادن به مقوله سلامت غذایی و پیشگیری از بیماری‌ها، امروز در هر جامعه ای ضروری است و باید نسبت به تامین سلامت و امنیت غذایی نظارت جدی صورت بگیرد.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری شهرستان بوکان در بخش دیگری از سخنانش خواستار بازديد مستمر کارشناسان بهداشت از مراکز مرتبط با سلامت مردم از جمله عرضه کنندگان مواد غذايي شد و افزود: سلامت مردم در اولويت اول امور قرار دارد لذا در این راه هرگونه کم کاری و سهل انگاری از هیچ فردی قابل قبول نخواهد بود.

انتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.