پاروهایی راکد از لندن تا ریو / افت شدید فدراسیون قایقرانی طی 4 سال

عملکرد فدراسیون قایقرانی طی چهار سال نسبت به المپیک لندن افت شدیدی داشته است به طوری که در دو ماده از حضور در المپیک ریو حذف شد.

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران فدراسیون قایقرانی ایران در مسابقات المپیک 2012 لندن 4 سهمیه المپیک در رشته های کایاک،روئینگ و کانو کسب کرد و احمد رضا طالبیان ،آرزو حکیمی مقدم ،محسن شادی و سولماز عباسی نمایندگان ایران در المپیک لندن شدند اما در مقایسه با المپیک 2016 ریو ،قایقرانی ایران تنها دو نماینده در بخش کانو اسپرینت و روئینگ داشت و این بررسی افت شدید عملکرد فدراسیون را طی چهار سال نشان می دهد. 

احمد رضا طالبیان در المپیک 2012 لندن و در رشته آب های آرام و ماده کایاک به مسافت 1000 متر با زمان 3 دقیقه 39 ثانیه و 504 صدم ثانیه در دو گروه هجدهم و از دور رقابت ها حذف شد ، اما در المپیک امسال ایران اصلا نماینده ای در این بخش نداشت.

همچنین آرزو حکیمی مقدم در مسافت 200 متر با زمان 44 دقیقه و 576 صدم ثانیه رتبه 25 را کسب کرد و درمسافت 500 متر کانوئینگ با زمان  1 دقیقه  و 58ثانیه و 598 صدم ثانیه درالمپیک 2012 لندن به رقابت پرداخت و رتبه 26 را به دست آورد و در نهایت حذف شد اما در المپیک ریو ایران نماینده ای در این رشته نداشت.

محسن شادی قایقران تک نفره  سنگین وزن روئینگ، نماینده ایران در المپیک 2012 لندن شد که دور مقدمکاتی را با زمان 7 دقیقه و 27 ثانیه و 42 صدم ثانیه به اتمام رساند و رتبه ششم رقابت ها را از آن خود کرد و دور نهایی مسابقات با زمان 7 دقیقه و 31 ثانیه و 42صدم ثانیه چهارم شد وی در مجموع رتبه 22 را از آن خود کرد. این قایقران یکی از استعدادهای خوب قایقرانی محسوب می شد که پس از آخرین رقابت خود در مسابقات اینچئون از این رشته کناره گیری کرد و به کار مربیگری پرداخت.  

سولماز عباسی از دیگر قایقرانان رشته روئینگ بود که در ماده تک نفره سنگین وزن بانوان در المپیک2012 لندن رقابت کرد و در دور مقدماتی با زمان 8 دقیقه 17 ثانیه و 46 صدم ثانیه در مسافت دو کیلومتر به رتبه ششم دست یافت و در دور نهایی با زمان 8 دقیقه 57 ثانیه و 98 صدم ثانیه به رتبه23  مسابقات دست پیدا کرد.

در مسابقات المپیک2016 ریو مهسا جاور و عادل مجللی تنها نمایندگان ایران بودند ،که عادل مجللی به خاطر دوپینگ و حذف شدن رقیب روسی اش از المپیک توانست کسب سهمیه کند و زمانی که متوجه کسب سهمیه شد 10 روز بیشتر زمان نداشت به همین دلیل با تمرینات پیشین خود در مسابقات حضور یافت و در نهایت با 42 ثانیه و386 صدم ثانیه از ادامه رقابت در المپیک ریو باز ماند.

 مهسا جاور نماینده ایران در قایق یک نفره روئینگ در المپیک 2016 ریو با زمان 8 دقیقه 43 ثانیه و 34 صدم ثانیه در فینال e بین 5 قایقران چهارم شد و وی نیز از دور رقابت های اصلی حذف شد.

اگر بخواهیم عملکرد فدراسیون قایقرانی را از چهار سال گذشته تاکنون مقایسه کنیم متوجه می شویم که عملکرد ضعیفی داشته است زیرا ما در المپیک لندن چهار نماینده از ایران داشتیم اما در المپیک ریو تنها دو نماینده داشتیم که مهسا جاور رکوردش نسبت به رکورد چهار سال گذشته سولماز عباسی کمی ارتقا پیدا کرده بود. اما در رشته کایاک و روئینگ تک نفره مردان اصلا نماینده ای نداشتیم و این بررسی عملکرد نزولی این فدراسیون را در طول چهار سال نشان می دهد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار