گرگان؛

زرشک کوهی گلستان و خاصیت ضدعفونی کنندگی

درمان موثر برای رفع عفونت در گلو غرغره کردن با آب زرشک است.

به گزارش خبرنگاران گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان ؛ غرغره کردن آب زرشک، آنژین، گلو درد و آسم را برطرف کرده و دهان را ضدعفونی و زخم های گلویی را مرتفع می کند.





 ریشه زرشک حاوی انواع بسیاری ازمواد شیمیایی به نام آلکالوئید ایزو کیتولین است و باعث پایین آوردن تب، کاهش تورم وفشارخون شده و به تنظیم ضربان قلب و انقباض عضلات قلب کمک بسیار می‌کند.
زرشک و خاصیت ضدعفونی کنندگی

آب زرشک در مخلوط با مقدار مساوی آب سیب و کمی آب لیمو و شکر برای بهبودی جهت مسمومیت توسط نیش مار مؤثر و جهت نارسایی های قلبی و تپش قلب و بی اشتهایی مفید است.


زرشک و خاصیت ضدعفونی کنندگی

 آب زرشک عمل دستگاه گوارش را منظم کرده و مانع ورم طحال و بیماری بواسیر می‌شود و خونریزی‌های قاعدگی را منظم می کند . در واقع خوردن آب زرشک حالت تهوع، استفراغ، سوء هاضمه، سنگ کلیه، قلنج کلیه و کبد را از بین می‌برد . مصرف آب زرشک در خصوص دفع انگل‌های کبد، درمان بیماری یرقان، اسهال‌های صفرایی و برای جلوگیری از ایجاد سنگ صفرا بسیار موثر است.

زرشک و خاصیت ضدعفونی کنندگی

قابل توجه است که میزان مصرف بالای این گیاه به مدت طولانی می تواند سبب ناراحتی معده و روده‌ها شود و جذب ویتامین  B کافی در بدن را دچارمشکل کند.

زرشک و خاصیت ضدعفونی کنندگی

انتهای پیام//

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.