کرمانشاه؛

خاصیت گشنیز

گشنیز حاوی ویتامین آ،ویتامین سی ، ویتامین B6، آهن، منیزیم، کلسیم، پتاسیم و فیبر است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛گشنیز مانع ترش شدن غذا در  معده  میشود همچنین درد صفرا را تا حد بسیار زیادی تسکین می دهد.

گشنیز به عنوان سبزی کاهش دهنده  قند خون  شناخته شده است و این کار را با تحریک ترشح انسولین انجام می دهد.

مصرف گشنیز برای بهبود عملکرد کبد مفید است.گشنیز برای مقابله با باکتری سالمونلا مفید است.خاصیت ضدالتهابی دارد و علایم آرتریت را برطرف می کند.

مصرف گشنیز از بدن در برابر عفونت های دستگاه ادراری محافظت می کند.
 آب گشنیز خواب آور است. برای این منظور باید30 گرم از آب گشنیز خام را همراه با شکر خورد. مصرف بیش از این مقدار موجب حالت سستی می شود.

تخم گشنیز نیرو دهنده قلب و نشاط آور است. تخم گشنیز خاصیت نیرو دهنده، هضم کننده غذا وباد شکن دارد.

انتهای پیام/ز


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.