بندرعباس؛

آغاز برداشت گاروم زنگی استوایی در هرمزگان

برداشت میوه گرمسیری گاروم زنگی در هرمزگان آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،گاروم زنگی یا لوز میوه ای است که به صورت پراکنده در شهرستان های بندرعباس ، میناب و رودان کشت می شود .
میوه درخت گاروم زنگی بیضی شکل و در رنگ های قرمز و زرد به اندازه بادام است و مزه شیرین و کمی ترش دارد.
 گرگیج مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : این درخت در استان به صورت پراکنده کشت می شود وآماری از سطح زیر کشت در دست نیست .
برداشت گاروم زنگی از نیمه مرداد آغاز شده و تا اواخر شهریور ادامه دارد .
این درخت تا 35 متر شبیه به چتر چند طبقه رشد می کند و به خاطر زیبایی و سایه دار بودن به عنوان درخت زینتی در مناطق شهری کاشته می‌شود.
برگ‌های درخت گاروم زنگی پهن و بزرگ است ودر فصل پاییز به رنگ‌های پاییزی درآمده و می‌ریزند.
این درخت ، بومی کشورهای هند ، سریلانکا ، بنگلادش و اندونزی است و در نواحی ساحلی و گرمسیری دنیا کشت می شود .
مغز این میوه ارزش خوراکی فراوانی دارد و دارای انواع مواد معدنی، ویتامین، کربوهیدرات و ۱۶ درصد روغن است.
در کشورهای گوناگون از برگ‌ها و پوست درخت لوز به شکل گسترده‌ای در پزشکی سنتی و درمان بیماری های اسهال خونی بهره می‌برند.
انبه ، گواوا ، گاروم زنگی ، چیکو ، کنار و سه پستان از دیگر میوه های گرمسیری در هرمزگان است .
انتهای پیام/ف
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.