کرمان؛

برچسب داربودن، تفکیک تقلبی یاسالم بودن

کارشناس تغذیه گفت: یکی از عواملی که می تواند بین موادغذایی که زیر نظر وزارت بهداشت ویابه صورت تقلبی تولید می شوندتفکیک ایجاد کند برچسب گذاری است.

برچسب داربودن، تفکیک تقلبی  یاسالم بودنبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان؛دکترسعید گوهری با اشاره به ماده ۱۱قانون مواد خوراکی وآشامیدنی،افزود: مواد غذایی که زیر نظرسازمان غذا و دارو وارد بازار می شوند باید دارای تاریخ تولید،سری ساخت،ترکیبات،شماره پروانه،علامت سازمان غذا ودارو و...باشند.

وی گفت: محصولاتی که به صورت سنتی وکارگاهی زیرنظر سازمان غذا و دارو تولید می شوند حتما  بایددارای شناسه نظارت بهداشتی می باشند.

سعیدگوهری افزود: قوطی و کنسرو هایی که نشت کرده و درب آنها برآمده شده راهرگز خریداری نکنید.

وی عنوان کرد: از خرید اقلامی که مواد تشکیل دهنده آنها را نمی شناسیم یا بیش از۵ مورد از آن را نمیتوانیم درست تلفظ کنیم،خودداری کنیم.

سعیدگوهری با اشاره به اینکه محصولات وارداتی هم باید نشانه ی سازمان غذاودارو را داشته باشند،افزود : محصولاتی که شماره پروانه ،نشانه وزارت بهداشت را ندارند و روی محصول هیچگونه متن فارسی نوشته نشده باشد، با این محصول مورد تایید نیست.

وی گفت: دمای مناسب برای نگهداری مواد لبنی در یخچال بین۴ تا۸درجه سانتی گراد است.

انتهای پیام/ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.