بندرعباس؛

زردآلو، طلای تابستان

زردآلو میوه ای گوشتی و زرد رنگ ، با طعمی مطبوع و شیرین بوده که در اواسط تابستان می رسد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،این میوه سرشار از ویتامین های A و C و آهن بوده و مواد مغذی موجود در آن از چشم ها و قلب حفاظت می کنند و فیبر موجود در آن بر علیه بیماری ها مبارزه می کند.
زردآلو منبع غنی بتاكاروتن (پیش ساز ویتامین A ) است. مواد غذایی حاوی بتاكاروتن باعث كاهش خطر بروز بیماری های قلبی، سكته ، آب مروارید و بعضی سرطان ها می شوند.
مقادیر بالای بتاکاروتن و لیکوپن موجود زردآلو باعث می شود غذای مفیدی برای حفظ سلامتی قلب باشد.  
این 2 ماده به عنوان آنتی اکسیدان، از اکسیداسیون LDL- کلسترول و بروز بیماری قلبی جلوگیری می کنند.
به دلیل تبدیل بتاکاروتن به ویتامین A در بدن می توان گفت زردآلو منبع غنی ویتامین A است که در حفظ بینایی چشم موثر بوده و به عنوان یک آنتی اکسیدان قوی جلوی تخریب سلول ها توسط رادیکال های آزاد را می گیرد.
 
مصرف فیبرهای محلول در آب موجود در زردآلو باعث حفظ قند خون در مقدار طبیعی و كاهش كلسترول خون می شود.
 فیبر موجود در زردآلو از بروز یبوست و بیماری های روده ای جلوگیری می کند.
برگه زردآلو با دارا بودن پتاسیم باعث تنظیم فشارخون می شود.
زردآلوی رسیده به علت دارا بودن ویتامین های گروه B برای درمان بیماری های عصبی و روحی ، بی خوابی، خستگی شدید، گیجی، فراموشی مفید است.
میوه و هسته شیرین زردآلو به علت دارا بودن ویتامین C برای تقویت بدن، رفع اختلال در رشد کودکان، جلوگیری از خونریزی لثه موثر است.
انتهای پیام/ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.