از اوزون درمانی چه می‌دانید؟

یک متخصص طب فیزیكی و توانبخشی گفت: اوزون تراپی برای درمان دردهای ناشی از آسیب مفاصل، دردهای ناحیه گردن، آسیب‌های تاندونی به خصوص در ناحیه شانه و آرنج، آرتروز زانو و لگن و فتق دیسك استفاده می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر اسماء آزاده متخصص طب فیزیكی و توانبخشی ‌اظهار كرد: اوزون تراپی نوعی درمان تزریقی است كه از طریق تزیق گاز اوزون به همراه اكسیژن و سایر تركیبات صورت می‌گیرد.

وی افزود: این تركیبات گاهی داروهای بی‌حسی، استروئید و ویتامین‌های گروه (ب) بوده و گاهی تركیباتی هستند كه از آن‌ها می‌توان به عنوان هومیوپاتی یا همسان درمانی یاد كرد.

به گفته آزاده، این درمان در دو مرحله صورت می‌گیرد که در مرحله اول تزریق تركیبات و پس از آن تزریق گاز اوزون به همراه اكسیژن انجام می‌شود.

آزاده با بیان اینكه اوزون گازی بی‌ثبات است، تصریح كرد: گاز اوزون با ورود به بافت آسیب دیده به اكسیژن تبدیل شده و موجب خون‌رسانی بیشتر به بافت آسیب دیده می‌شود.

این متخصص طب فیزیكی و توانبخشی خاطرنشان كرد: با خون‌رسانی بیشتر به بافت آسیب دیده، مواد ضدالتهاب، فاكتورهای رشد و برخی سلول‌ها نیز به بافت آسیب دیده وارد شده و موجب ترمیم هرچه سریع‌تر بافت می‌شوند.

وی گفت: اوزون تراپی برای درمان دردهای ناشی از آسیب مفاصل، دردهای ناحیه گردن، آسیب‌های تاندونی به خصوص در ناحیه شانه و آرنج، آرتروز زانو و لگن و فتق دیسك استفاده می‌شود.

آزاده اوزرون تراپی را برای درمان و ترمیم زخم‌ها و شكستگی‌های درمان نشده، عفونت دندان، خار پاشنه و شانه منجمد موثر عنوان كرد و افزود: اثر میكروسكوپی این نوع درمان بر روی بافت‌های آسیب دیده موجب ماندگاری بیشتر این نوع درمان می‌شود.

وی خاطرنشان كرد: سن بیمار، وضعیت سلامت عمومی، درمان‌های انجام گرفته پیشین و فاصله از زمان ابتلا به بیماری در اثرگذاری این درمان موثر است.

به گفته این متخصص طب فیزیكی و توانبخشی تعداد جلسات اوزون تراپی به شدت بیماری بستگی داشته و گاهی درمان از سه تا پنج جلسه به طول می‌انجامد.

آزاده درد كمتر حین تزریق و اكسیژن رسانی سریع‌تر به بافت فرسوده را از مزایای این نوع درمان عنوان و تصریح كرد: عوارض این روش از سایر روش‌های درمانی كمتر بوده و گرفتگی عضلات، درد حین تزریق و بازگشت درد پس از درمان در این روش در مقایسه با سایر روش‌ها كمتر است.

این متخصص طب فیزیكی و توانبخشی افزود: میزان تزریق این گاز بسته به نظر پزشك معالج داشته و این نوع درمان برای 80 درصد بیماران نتیجه مثبت دارد.

وی در پایان با بیان اینكه در سال‌های اخیر این روش برای درمان برخی سرطان‌ها نیز استفاده می‌شود، تصریح كرد: كسانی كه مورد اوزون تراپی قرار می‌گیرند، بایستی بلافاصله پس از تزریق استراحت نسبی داشته و تا مدت محدودی كار فیزیكی سنگین انجام ندهند.

منبع: ایسنا

‌انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.