به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، زنجبیل گیاهی با طبع سوزاننده و تلخ دارد که با افزایش سوختوساز، میتواند چربیهای بدن را به راحتی آب کند.
نوع سفید در ادویه جات مصرف می شود و نوع خاکستری با عطری مطبوع در بازار رایج است.
این گیاه مقوی معده، ضدنفخ، مناسب برای درمان دل درد، همچنین تعریقآور، محرک فعالیت غدد، اشتهاآور، نیرودهنده،
دفع سموم بدن و پاکسازی معده و روده است.زنجبیل برای افراد با مزاج بلغمی و سرد مفید است. افراد میتوانند ۴ تا ٨گرم از زنجبیل را در نیم لیتر آب به مدت ١٠دقیقه بجوشانند و آن را مصرف کنند.
زنجبیل برای متعادلکردن طبع غذاهای سرد موثر است. این گیاه برای بیشتر افراد مفید بوده اما زیادهروی در مصرف آن توصیه نمیشود. بیماران دچار اگزما، حساسیتهای پوستی و طبع گرم نباید در مصرف زیادهروی کنند.
منبع: روزنامه شهرآرا
انتهای پیام/