مدیرعامل سازمان انتقال خون:

بحران سالمندی زنگ خطر برای مراکز انتقال خون است

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: ۷۵ درصد خون های اهدایی صرف افراد بالای ۶۰ سال می شود واین زنگ خطر برای مراکز اهدای خون در جهان است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دکتر علی اکبر پور فتح اله با حضور در مرکز اهدای خون وصال شیرازی، ضمن دیدار با اهداکنندگان خون و تشکر از آنان، خون اهدا کرد.
 
مدیرعامل سازمان انتقال خون در حمایت از پویش مردمی «اهدای خون از روز جهانی تا روز ملی اهدای خون»، گفت: پویشی را در سازمان انتقال خون راه اندازی کرده ایم که از روز ۲۵ خرداد سال جاری همزمان با روز جهانی اهداکنندگان خون تا ۹ مرداد، روز ملی اهدای خون ادامه خواهد داشت.
 
وی افزود: هموطنان می توانند با مراجعه به مراکز اهدای خون در سراسر کشور در حین اهدای خون از خود عکس گرفته و عکس خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارند. سازمان انتقال خون در پایان زمان کمپین، به مناسبت روز ملی اهدای خون، به ۴۳ نفر از اهداکنندگانی که بیشترین بازخورد را در شبکه های اجتماعی از آنِ خود کرده باشند، جوایز ارزشمندی اهدا خواهد کرد.
 
پورفتح اله، دلیل راه اندازی پویش اجتماعی اهدای خون را انتخاب شعار «با اهدای خون زندگی را به اشتراک بگذاریم» از سوی سازمان جهانی بهداشت دانست و افزود: سازمان جهانی بهداشت با انتخاب این شعار خواسته است بر بهره مندی از شبکه های اجتماعی برای ایجاد زمینه فرهنگ سازی برای اهدای خون تاکید کند.
 
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، تاکید سازمان جهانی بهداشت را در این زمینه ناشی از این نکته دانست که اطلاعات موجود نشاندهنده بروز پدیده سالمندی در جهان است.
 
پورفتح اله گفت: براساس اطلاعات سازمان جهانی بهداشت، ۷۵ درصد خون های اهدایی صرف افراد سالمند بالای ۶۰ سال می شود واین زنگ خطری است برای مراکز اهدای خون در جهان که با پدیده سالمندی، چالشی برای تامین خون در آینده خواهند داشت.
 
وی تاکید کرد: ایران نیز همچون سایر کشورها در آینده با بحران سالمندی روبرو خواهد شد و چون بیشتر بدخیمی ها و مشکلات ناشی از اختلالات کارکرد مغز استخوان از ۵۰ سالگی به بعد بروز می کند، این امر مصرف خون را در کشور افزایش خواهد داد.
 
پورفتح اله با ذکر این نکته که مخاطب پیام سازمان جهانی بهداشت جوانان هستند که از شبکه های مجازی بیشتر بهره می برند، گفت: در شرایط گفته شده نقش جوانان و رسالت آنان دارای اهمیت بسیار است، به ویژه جوانان ایرانی که از سال ۱۳۷۳ با واکسیناسیون علیه هپاتیت، در برابر این بیماری ایمن هستند و می توانند اهدا کننده سالم باشند.
 
وی در پایان اظهار امیدواری کرد؛ با حمایت جوانان برومند کشور از کمپین اهدای خون از روز جهانی تا روز ملی اهدای خون، شاهد حضور پررنگ آنان در صف های اهدای خون باشیم تا مشکلی در آینده در مواجهه با بحران سالمندی در کشور نداشته باشیم.
 
منبع: مهر
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار