ساری،

درجه بندی خبازی های مازندران

2500 واحد خبازی در مازندران درجه بندی شدند.

به گزارش خبرنگار گروه استان هیا باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، امیریان دبیر پایلوت ارتقاء کیفیت نان مازندران گفت: در راستای اجرای دستورالعمل سراسری درجه بندی واحدهای نانوایی و با همت شرکت غله و با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی ، سازمان صنعت ، معدن و تجارت ، فرمانداری ها و اتحادیه خبازان شهرستانها 2500 واحد خبازی در مازندران درجه بندی شدند.

وی گفت: براساس دستورالعمل مرکز پژوهش های غلات کشور نحوه ارزیابی و امتیازدهی واحدهای خبازی بر مبنای شاخصه هایی از قبیل وضعیت ماشین آلات ، تجهیزات ، مساحت نانوایی ها ، امکانات نگهداری آرد ، مهارت کارکنان و ویژگی های حسی کیفیت نان با حضور دستگاههای مرتبط صورت خواهد گرفت.

فریدون امیریان با بیان اینکه واحدهای خبازی بر اساس امتیازهای بدست آورده از گروه یک تا چهار درجه بندی می شوند، افزود:حدود 73 درصد از واحدهای خبازی مازندران با توجه به دستورالعمل های ابلاغی رتبه بندی شدند.

دبیر درجه بندی واحدهای خبازی استان افزود: با تمهیدات و پیگیری های صورت گرفته تاکنون تعداد 1220واحد از خبازی های استان به عنوان واحدهای پایلوت ارتقاء کیفیت ، ارزیابی و تعیین گردیدند.

امیریان گفت: در همین راستا 4 هزار دست لباس متحدالشکل تهیه و به واحدهای خبازی مشمول طرح پایلوت و همچنین واحدهای درجه بندی شده به صورت رایگان اهدا شد.

وی افزود: با توجه به تدابیر و اقدامات انجام گرفته و براساس ارزیابی و سنجش کارشناسی کیفیت نان توسط مسئولین کنترل کیفی مرکز پژوهشکده غلات و همچنین گزارش شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران ، مازندران از نظر کیفیت نان جزء 5 استان برتر است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار