میزان مصرف نمک در نان باید به زیر یک درصد کاهش یابد

رئیس دفتر تغذیه وزارت بهداشت از برنامه ریزی اجرای اجباری استاندارد نان خبر داد و گفت: میزان مصرف نمک در نان باید به زیر یک درصد کاهش یابد.

عبداللهی رئیس دفتر تغذیه وزارت بهداشت در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با ریاست رئیس جمهور و اعضای این شورا،‌ متشکل از وزرا،‌ قبل از نوروز تشکیل شد و مصوباتی را در پی داشت یکی از این مصوبات،‌ بحث اجرای اجباری استاندارد نان بود. 

وی افزود: در خصوص بهبود کیفیت نان، یکی از راه حل‌هایی که پیشنهاد شد،‌ اجرای اجباری استاندارد نان بود. در طی این موضوع به دنبال برنامه‌ریزی و اجرایی کردن دستورالعمل‌های این مصوبه هستیم. مصوبات پس از تایید اعضا و ریاست جمهوری،‌ به دفتر هیئت دولت ابلاغ می‌شود و در نهایت از طریق دبیرخانه شورای سلامت و امنیت مواد غذایی اجرایی می‌شود. 

عبداللهی افزود: در این دستور العمل تاکید شده که میزان نمک در نان می‌بایست به زیر یک درصد کاهش یابد. از طرفی سند ملی سلامت روان و پیشگیری و کنترل ایدز نیز از مصوبات جلسه‌ی آخر شورای عالی سلامت و امنیت مواد غذایی بود. 


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار