بندرعباس؛

افزایش برداشت سبزی و صیفی در هرمزگان

از ابتدای فصل برداشت محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان تا کنون بیش از یک میلیون تن برداشت شده است. وی گفت : محصولات خارج از فصل هرمزگان تامین کننده بازار سراسر کشور به خصوص در فصل سرد است

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،  معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : این میزان برداشت تا کنون 20 درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.افزایش برداشت سبزی و صیفی در هرمزگان
سعید مدرس افزود : برداشت محصولات سبزی و صیفی از 53 هزار هکتار سطح زیرکشت از آذر پارسال آغاز شده است و تا اردیبهشت ادامه دارد.
وی پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت یک میلیون و 500 هزار تن محصول سبزی و صیفی برداشت شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : بارندگی های مناسب و رعایت الگوی کشت از مهمترین عوامل افزایش کیفیت محصولات سبزی و صیفی هرمزگان است.
مدرس افزود : محصولات برداشت شده به استانهای تهران ، فارس و خراسان رضوی ارسال می شود.
انتهای پیام/

برچسب ها: برداشت ، سبزی ، هرمزگان ، صیفی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.