مسعود رسولی دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص تفاوت قیمت گوشت در سطح شهر گفت: وجود دلالان و واسطه ها تفاوت قیمت ها در سطح بازار را رقم زده است.
وی افزود: این در حالی است که طبق برنامه ریزی های صورت گرفته گوشت با قیمت یکسان عرضه می شود.
رسولی در ادامه از مشکلات عمده در بازار گوشت سخن گفت و افزود: تقلبی در بازار گوشت وجود دارد و ارگان های ذیربط باید نظارت های بیشتری داشته باشند.
دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت تولید و بسته بندی مواد پروتئینی کشور اظهار داشت:برخی فروشندگان به ظاهر گوشت مرغوبی را به مشتری می دهد ولی در بسته بندی به ظاهر مرغوب کمی از گوشت تازه را به عنوان گوشت درجه یک روی بسته قرار می دهد و تکه های گوشت نامرغوب و کهنه را در زیر بسته پنهان می کند.
انتهای پیام/