ساری،

گیاه هضم کننده غذا در جنگل های مازندران

کنگر سبزی پرخاصیتی که فصل بهار می روید و برای دستگاه گوارش و هضم غذا مفید است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، عصاره برگ و ریشه کنگر برای جلوگیری از رسوب چربی در جداره رگ ها مفید بود است.

گیاه کنگر در درمان یرقان ، سوء هاضمه ، ناراحتی معده ، نفخ ، بی اشتهایی ، تهوع ، اسهال، یبوست ، نارسایی کبد ، دفع مزمن آلبومین و کم خونی بعد از جراحی موثر است.

این گیاه از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می کند.

کاهش کلسترول و تری گلیسرید خون ،حفظ سلامتی روده و پوست در برابر سرطان از دیگر خواص این گیاه خود رو است.

بزرگسالان برای بهره گیری از اثرات درمانی کنگر می توانند ،یک تا 4 گرم برگ خشک یا خام آن را سه بار در روز مصرف کنند.

زنان باردار، کودکان، بیماران مبتلا به بیماری شدید کبدی یا کلیوی از مصرف برگ کنگر پرهیز کنند.

افرادی که سنگ کیسه صفرا دارند نباید آن را مصرف کنند.

افرادی که نسبت به کنگر حساسیت دارند، از مصرف این گیاه باید پرهیز کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: ساری ، کنگر ، گیاه ، جنگل ، درمان سنتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار