یکی از سبزی‌های مشهور مانند یک داروی ضد التهابی می‌تواند از تجمع چربی در کبد انسان‌ها جلوگیری کند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس پژوهش‌ها مصرف کلم بروکلی می‌تواند خطر ابتلا به سرطان کبد را در افراد تا حد زیادی کاهش دهد. 

گفتنی است،‌سبزیجات می‌توانند تعداد و اندازه تومورهای سرطانی را در بدن افراد سرطانی که رژیم غذایی دارای چربی و قند کم دارند تا حد زیادی کاهش دهند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، پژوهشگران توصیه می‌کنند برای مقابله با ابتلا به سرطان کبد افراد سه تا 5 وعده در هفته کلم بروکلی مصرف کنند. علاوه بر سرطان کبد، مصرف کلم بروکلی می‌تواند خطر بسیاری از انواع سرطان از جمله سرطان سینه، پروستات و سرطان روده بزرگ را کاهش دهد. 

کلم بروکلی همچنین مانند یک دارو با خطر رشد و توسعه بیماری کبد چرب که می‌تواند منجر به نقص در عملکرد کبد و در نهایت سرطان کبد شود نیز مقابله کند. 

این یافته‌ها حاصل تحقیقات پژوهشگران دانشگاه ایلینوی ایالات متحده است. 

بر اساس پژوهش‌ها خطر ابتلا به سرطان کبد بویژه در صورت داشتن اضافه وزن در مردان 5 برابر زنان است. 

تحقیقات قبلی نشان داده است، کلم بروکلی حاوی ترکیبات فعال زیستی است که می‌تواند از تجمع چربی در کبد ممانعت به عمل آورد. 



منبع دیلی میل


انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.