ساری،

کدوی سحرآمیز

مصرف کدو حلوایی برای جلوگیری از سرماخوردگی در زمستان بسیار موثر است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حسن مکرمی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: آنتی ‌اکسیدان موجود در کدو تنبل یا کدو حلوایی، ایمنی بدن را افزایش می‌ دهد و تاثیر زیادی در جلوگیری از سرماخوردگی افراد دارد.

وی با بیان اینکه مصرف کدو میزان کلسترول بدن را افزایش می ‌دهد افزود: کدو دارای ویتامین ‌های A، E و C است و رنگ نارنجی آن نشان دهنده وجود ویتامین A در آن است.

مکرمی بهترین روش پخت کدو حلوایی را بخارپز اعلام کرد و افزود: ارزش غذایی این سبزی با سرخ شدن از بین می رود.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران خوردن کدو در فصل زمستان در استان مازندران عمومیت دارد و برای افرادی که کمبود مس، کلسیم، پتاسیم و فسفر در بدن دارند، موثر است.

وی افزود: مصرف هسته کدو حلوایی نیز به درمان افسردگی و جلوگیری از سنگ کلیه کمک می کند.

انتهای پیام/

برچسب ها: ساری ، کدو ، بیماری ، سرماخوردگی ، پخت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.