ساری،

هشدار درباره نگهداری ماهی قرمز

اداره کل دامپزشکی مازندران در باره خطر تهیه و نگهداری غیربهداشتی ماهی قرمز سفره هفت سین به شهروندان هشدار داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، این اداره کل با انتشار اطلاعیه ای در باره مراکز تهیه این نوع ماهی ، راههای تشخیص سالم بودن آن ، شرایط نگهداری و غذا دادن به ماهی قرمز نکاتی را به مردم یادآور شد.

در این اطلاعیه اعلام شد مراکز عرضه ماهی قرمز باید مسقف ، قابل شست و شو و ضد عفونی باشند و ماهی ها در ظروف مناسب باید عرضه شود

این اداره کل داشتن پولک های سالم و عاری از زخم، داشتن تحرک مناسب در آب و شنای طبیعی را از نشانه های سالم بودن ماهی قرمز اعلام کرد و افزود ماهی قرمز در صورت رعایت نکردن بهداشت از ناقلان بیماریهای انگلی ، عفونت ها والتهاب های دستگاه گوارش و سل پوستی است .

انتهای پیام/

برچسب ها: ساری ، ماهی ، قرمز ، هشدار ، نگهداری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.