بندرعباس،

تولید بیش از 17 هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان

مرغداران هرمزگانی از ابتدای سال تاکنون بیش از 17 هزار و 400 تن گوشت مرغ در هرمزگان تولیدکرده اند .

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازبندرعباس؛معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان سال 20 هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شود .

پارسال 22 هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شد

محمد پورطرق علت کاهش را نبودن ظرفیت کافی بازار فروش عنوان کرد

وی افزود : نیازسالانه هرمزگان 29 هزار تن است که برای جبران این کمبود از استانهای فارس و کرمان وارد می شود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت : همچنین از ابتدای سال تاکنون بیش از ده میلیون و 900هزار قطعه در مرغداری های استان جوجه ریزی شده است

شهرستان های بندرعباس و بستک از مناطق تولید گوشت مرغ در هرمزگان هستند .

سرانه مصرف گوشت مرغ در هرمزگان 18 کیلوگرم است

پور طرق برگشت طولانی مدت سرمایه مرغداران ونبود بازار مناسب را از مهمترین مشکلات مرغداران استان عنوان کرد.

درهرمزگان 328 واحد مرغداری با ظرفیت بیش از 6 میلیون و 634 قطعه جوجه در هر دوره وجود دارد.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.