اصفهان؛

سهم 25 درصدی عشایر در تولیدگوشت قرمز استان اصفهان

عشایر استان اصفهان هشت تا 10 هزار تن گوشت در سال تولید و روانه بازار مصرف می کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازاصفهان ،علی اکبر نجفی مدیر امور عشایر استان اصفهان با اشاره به راه اندازی زنجیره های توزیع گوشت قرمز عشایری گفت: با قرار گرفتن 110هزار راس دام، به میزان 21 میلیارد ریال در این زنجیره توزیع شد.

وی افزود: امسال 900متر مکعب استخر برای ذخیره سازی آب، هشت هزار و 500متر شبکه برق هوایی، یک کیلومتر خط انتقال آب با لوله، 17 کیلومتر جاده سازی برای عشایر و 100 متر مرمت و بازسازی قنوات در حوزه عشایری انجام شد.

مدیر کل امور عشایر استان اصفهان افزود: در مناطق عشایری 40 دستگاه مخزن حمام با انرژی برق و پکیج های خورشیدی برای تولید نور و گرما توزیع شده است.

علی اکبر نجفی گفت: عشایر استان سالانه 130 هزار تن محصولات باغی تولید می کنند که مهمترین آن سیب سمیرم است

در مناطق عشایر نشین استان اصفهان سه ایل قشقایی ، بختیاری و عرب جرقویه حدود 5 ماه از سال را درشهرستانهای فریدونشهر، دهاقان، سمیرم ، چادگان ، ، شهرضا و جرقویه اصفهان سکونت دارند

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.