به گزارش خبرنگار
گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ازسالیان دور بشر برای برقراری ارتباط ، سعی در ابداع روش هایی مانند حکاکی اشکال و خط هایی مانند خط میخی برتکه های سنگ ها، کشیدن نمادها ، اشکال ونوشتن خطوط بر برگه هایی همچون پوست حیوانات ، چرم ویا پوست محکم برخی از درختان برگ گیاهان و یا ارسال آن به وسیله پرندگانی شامل کبوتران داشته است و با گسترش تکنولوژی نیز نوع نوشتار وارسال پیام ها نیز تغییر یافته ودستخوش تحولات خاص خود شده است.
به طوری که ارسال پیام ها به سبک باستانی به تاریخ و موزه ها سپرده شده است اما پس از کذشت قرن ها وسالیان بسیار از نوشتن اولین پیام ونامه وارسال آن با روش های مختلف وبا پیشرفت تکنولوژی دیگر خاص نیستیم برای ارسال پیام های خود سختی های آن را تحمل کنیم وترجیح می دهیم با یک اشاره و لمس صفحه های هوشمند گوشی های همراه ، تبلت ها و وسایل ارتباط جمعی دیگر پیام هایمان را در کوتاهترین زمان ممکن به مقصد برسانیم.
** مخاطب خود را بشناس بعد پیامت را ارسال کن
باتوجه به اینکه ارسال پیام ها با روش های هوشمند ویژگی های خوبی دارد ولی بیشتر مواقع هنگام چک کردن در اینترنت یا ارسال پیام وکلیک کردن درشبکه های اجتماعی مانند تلگرام، واتس اپ، اینستاگرام و.... نمی دانیم آن طرف قضیه برای چه کسی پیام هایمان را ارسال ویا با او ارتباط برقرار می کنیم.
پس بهتر است از این نکته غافل نشویم ، اول مخاطب خود را بشناسیم وبعد پیام خود را ارسال کنیم. مگردر مواردی خاصی که دنبال کسب اطلاعات درسایت ها وکانال ها هستیم که نیاز به شناخت مخاطب نداریم اما نیاز به شناخت درباره سایت یا کانالی موضوع را از آن برداشت می کنیم را داریم.
** میهمانی را بی خیال ! به گروه بپیوند
گرایش به گروه های مجازی درشبکه های اجتماعی به آنجایی رسیده است که علاوه براینکه اختلالاتی درتغذیه ، خواب، ورزش وتحرکات بدنی ، تفریحات سالم و.... به وجود آورده است ؛ لذت رفتن به میهمانی و گذراندن بهترین لحظات درکنار دوستان، آشنایان واقوام وعزیزانمان را ازما گرفته وخاطرات ویادگاری های ما فقط درگروه خلاصه می شود.
غافل از اینکه چه برسر فرهنگ ، آمده وچه بلایی برسر آینده ما خواهد آمد.
** تربیت فرزندان به سبک مجازی
گرایش به شبکه های اجتماعی و فضای مجازی احتی بر بنیان خانواده ها نیز خدشه وارد کرده ، تربیت فرزندان نیز با سبک مجازی در میان پدران ومادران جای خود را باز کرده است.
شاید هم به تدریج با تشکیل گروه های خانواده دزشبکه های اجتماعی مانند تلگرام ، واتس اپ و... پدران ومادران خطاب به فرزندان بگویند به عنوان مثال دخترم یک لیوان آب برایم بیاورم ویا پسرم برو نان بخر و ...!
** زگهواره تاگور مجازی بیاموز
درس همیشگی زندگی ما دچار تغییر و تحولات خاص خود شده است به طوری که در آینده ای نه چندان دور یک اصل میان ما شکل
می گیرد؛ زگهواره تاگور مجازی بیاموز ! با زندگی حقیقی وطبیعی خود خداحافظی کنیم ودست گریبان دنیای مجازی خود شویم.
بهتر است ازهمین حالا دست به کار شویم تا دچار چنین معضلی نشویم وبا تشکیل یک کمپین زندگی طبیعی بهتر از دنیای مجازی وبرای تحریم آسیب های مجازی عزم بزرگ داشته باشیم.
گزارش : زهره کلهر