ساری،

ارتقاء کیفیت نان در 970 نانوایی مازندران

970 واحد خبازی استان به عنوان پایلوت و نمونه شناسایی و معرفی شدند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور امروز در ساری  با بیان اینکه نانوایی های استان در چهار رتبه کیفی دسته بندی می شوند گفت: مازندران پایلوت این طرح در کشور است

رمضانعلی ملک افزود: وضعیت بهداشت نانوایی ، وضعیت ماشین آلات و لوازم جانبی، تجهیزات، مساحت نانوایی، امکانات نگهداری آرد، مهارت کارکنان و ویژگی های حسی کیفیت نان از م شاخصه های ارزیابی و امتیازدهی واحدهای نانوایی است.

وی افزود: شرکت غله با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی ، سازمان صنعت معدن و تجارت ، و اتحادیه خبازان طرح رتبه بندی واحدهای نانوایی را اجرا می کند.

انتهای پیام/ب
برچسب ها: نان ، ارتقا ، پایلوت ، غله ، ساری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.