معاون وزیرجهاد کشاورزی:برنج های آلوده به من ارتباط ندارد

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره توزیع برنج‌های آلوده توسط شرکت‌ بازرگانی دولتی گفت: این مسئله هیچ ارتباطی به بنده ندارد و من هیچ اطلاعی از این موضوع ندارم.

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس کشاورز در پاسخ به این سوال که با توجه به موافق بودن وزارت جهاد کشاورزی برای حذف یارانه کود شیمیایی، چه ساز و کار جایگزین وجود دارد، گفت:  وقتی ما نمی‌توانیم یارانه را تامین کنیم، بنابراین در شرکت‌های عرضه کننده کود زیان انباشت ایجاد می‌شود و به این ترتیب شرکت‌های عرضه کننده کود از دولت طلبکار شده و از نظر بنیه مالی دچار ضعف می‌شوند و ممکن است این مسئله آنها را با نارسایی همراه سازد.
 
وی تصریح کرد: همچنین باید آثار حذف یارانه را در قیمت‌ها اعمال کنیم، پس بنابراین اگر بتوانیم تاثیر حذف یارانه کود را در قیمت محصولات کشاورزی ببینیم، می‌توانیم آن را عملیاتی کنیم.
 
کشاورز افزود: اما در شرایطی که نسبت به تامین قیمت‌های تضمینی همواره کشاورزان نسبت به تصمیمات ما نارضایتی دارند، در حال حاضر امکان حذف یارانه‌ها وجود ندارد، اما وزارت جهاد کشاورزی با حذف یارانه در صورت فراهم شدن این دو شرط موافق‌اند.
 
وی همچنین در مورد برنج‌های تاریخ مصرف گذشته توسط شرکت بازرگانی گفت: از این موضوع کاملا بی‌اطلاع‌ام و ارتباطی هم به من ندارد.
 
وی درمورد سبک و استانداردسازی کود اظهار داشت: طبق آیین‌نامه ثبت، تولید کنندگان و واردکنندگان تا 21 مرداد فرصت داشتند تا تقاضای خود را ارسال کنند و سه ماه هم بعد از آن فرصت ثبت وجود داشت که در این مدت 50 درصد از کودهای وارداتی ثبت شده است.
 
کشاورز تصریح کرد: وارد کنندگان تقریبا از اردیبهشت تا آبان در درخواست‌هایشان تعادل وجود داشت اما تولیدکنندگان داخلی تا مرداد ماه کمتر از 30 درصد تقاضا برای ثبت کود تولیدی تقاضا کردند.
 
وی بیان داشت: بخش اعظمی از تاخیر در اعلام ثبت ناشی از تاخیر در اعلام تقاضا برای ثبت است به طوری که در آذر ماه حدود 440 درخواست ثبت ارائه شد.
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: برای ارتقای استاندارد تولید کود کمک‌های فنی و تکنولوژی و تسهیلاتی توسط بانک کشاورزی و صندوق توسعه ملی به تولید کنندگان ارائه می‌دهیم.
 
وی با بیان اینکه بعد از روی کار آمدن دولت فعلی کودی در انبارها برای عرضه به کشاورزان وجود نداشت گفت: تنها کودی که در آن زمان موجود بود کود فسفره است که به دلیل کیفیت آن هنوز هم در انبارهای ما رسوب کرده و مانده است.
 
کشاورز درمورد کشت کلزا اظهار داشت: امسال دوبرابر سال گذشته دانه روغنی کلزا کشت شده و تنوع ارقام بسیار بالا است.
 
وی افزود: با توجه به میزان کشت فکر می‌کنیم حدود120 درصد نسبت به سال گذشته کلزا بیشتر خریداری شود .
 
معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: از دلایل عدم اقبال کشاورزان نسبت به کشت کلزا نارسایی در امر خرید و نبود معیارهای مناسب برای تشخیص خلوص کلزا بوده است که اگر این موضوع را حل نکنیم نمی‌توانیم کشت را توسعه دهیم.
 
وی تصریح کرد: سطح زیر کشت کلزا در سال زراعی جاری به 80 هزار هکتار افزایش یافته است.
 

منبع: تسنیم
 برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۳۳ ۱۰ دی ۱۳۹۴
پس به کی ارتباط دارد