سطح دسترسی تلفن همراهتان را محدود کنید

سرپرست اداره پيشگيري از جرائم پليس فتا ناجا در توصیه به کاربران گوشی‌ های هوشمند گفت: کاربران تلفن های هوشمند مراقب باشند بسیاری از نرم افزارهای پروکسی و VPN می‌توانند به پورت‌ های باز گوشی آنها دسترسی یافته و اطلاعات ذخیره شده در گوشی های آنها را به سرقت ببرند.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرهنگ عليرضا آذردرخش سرپرست اداره پيشگيري از جرائم پليس فتا ناجا در تشريح اين خبر اظهار داشت: همانگونه که در سیستم های رایانه ای این نرم افزارها تهدید زا بودند و امکان جاسوسی و سرقت از سیستم های PC  را داشتند در گوشی های هوشمند نیز این قابلیت را دارند.

وی افزود: کاربران گوشی های هوشمند که به اینترنت متصل هستند، حتما از ذخیره فایل های محرمانه و شخصی بر روی گوشی های خود خودداری کنند.

اين مقام مسوول با بیان اینکه برخی از کاربران گوشی های هوشمند نمی دانند که اغلب سرورهایی که اشتراک VPN را در اختیار کاربران قرار می‌دهند، نه تنها تمامی اطلاعات رد و بدل شده را بررسی و کنترل می‌کنند، بلکه به همین وسیله با پورت‌های باز گوشی کاربر به اطلاعات درون گوشی وی دسترسی پیدا کرده و امکان کپی‌برداری و یا دیدن اطلاعات داخلی گوشی کاربر را دارند، گفت: حتما در استفاده از این نرم افزارها دقت نمایند که شرایط آنها چیست و به چه قسمت از گوشی ما می خواهند دسترسی داشته باشند.

سطح دسترسی گوشی خود را در نصب نرم افزارهای خاص محدود کنید

سرپرست اداره پيشگيري از جرائم پليس فتا ناجا اظهار داشت: حتی برخی از VPN به اس ام اس های ارسالی و دریافتی کاربر دسترسی دارند و با نرم‌افزارهای پیشرفته بدون آگاهی کاربر، اطلاعات موجود در گوشی هوشمند یا شبکه داخلی کاربر را برای خود کپی کند.

سرهنگ عليرضا آذردرخش با بیان اینکه شرکت های میزبان نرم افزارهای مختلف پیش از نصب نرم افزار از کاربران اجازه دسترسی به کلیه قسمت‌های گوشی از قبیل: خواندن وضعیت و هویت تلفن، خواندن پیام های نوشتاری و ام ام اس، عکسبرداری و فیلمبرداری، ضبط صدا، موقعیت یابی مکانی تقریبی و دقیق، خواندن اطلاعات تماس و گزارش ها، دسترسی کامل به شبکه، قابلیت تغییر یا اصلاح محتویات کارت اس دی و ...را از مخاطبین سوال می نمایند، افزود: کاربران باید به این نکات توجه نمایند و اجازه دسترسی را شرکتهای میزبان به قسمتهای مختلف گوشی هوشمند خود را محدود کنند.

وي یادآور شد: متاسفانه بسیاری از کاربران به این امور توجهی ندارند و اجازه دسترسی به هر قسمت از گوشی هوشمند خود را به شرکت میزبان می دهند.

اين مقام مسوول تأكید کرد: اجازه بی قید و شرط به شرکت های میزبان، ممکن است خطرات بسیاری داشته باشد و كاربران گوشی های هوشمند باید بدانند که استفاده از چنین نرم‌افزارها و روش‌هایی، مانند این است كه همه محتویات گوشی خود را از تصویر و فیلم شخصی گرفته تا اطلاعات مهم شخصی و کاری، آپلود کرده و در اختیار عموم قرار دهیم.

وي در ادامه به کاربران توصیه کرد: حتما یک آنتی ویروس به روز و قوی برای گوشی خود انتخاب کرده و فعال نمایند، ضمن آنکه در نصب نرم افزارها نیز دقت کافی نموده و دسترسی ها را محدود کنند.

منبع: پلیس فتا

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار