آکنه با این خوراکی‌ها تشدید می‌شود

مطالعات نشان داده با رعایت یکسری نکات می‌توان آکنه را کنترل کرد.

دکتر شیخ‌الاسلام متخصص تغذیه در گفتگو باخبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: شواهد علمی کافی برای اثبات تأثیر رژیم غذایی خاصی برای کنترل و درمان آکنه هنوز وجود ندارد ولی برخی مطالعات نشان می‌دهند که رعایت این موارد نیز ممکن است به کنترل آکنه کمک نماید.

وی اظهار داشت: از عوامل مؤثر عبارتند از: توجه به دریافت آب کافی در طول روز، پرهیز از خوردن خوراکی‌های حساسیت‌آور که بروز آکنه را بیشتر می‌کند استفاده از لبنیات چرب در حد متعادل و نیاز بدن، پرهیز از خوردن غذاهای پرچرب مثل چیپس و لبنیات پرچرب و شکلات، پرهیز از مصرف زیاد چربی‌های اشباع شده مثل روغن ماهی، از مواد غذایی حاوی قند و شکر مانند شیرینی خامه‌ای نیز حتی‌‌الامکان باید پرهیز کرد و به جای غذاهای حاوی کربوهیدرات یا قند بالا، از سبزی‌ها و میوه‌های تازه استفاده کنید.

دکتر شیخ‌الاسلام با اشاره به دیگر عوامل مؤثر گفت: در کنار رژیم غذایی متعادل و حاوی مواد مغذی مورد نیاز، از استرس خود بکاهید و سعی کنید آرامش بیشتری در زندگی برای خودتان فراهم کنید و همچین به جای مصرف هله هوله‌های مختلف، میان وعده‌هایی مانند سبزیجات و میوه‌جات بخورید و رژیم غذایی متعادل داشته باشید.

وی در پایان افزود: بروز آکنه در اثر مصرف زیاد غذاهای حاوی ید بالا مانند صدف و جلبک است که البته در میان ایرانیان هم مصرف نمی‌شود.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار