چرا برخی نمی‌توانند طعم و بوی شیر را تحمل کنند؟

عدم تحمل لاکتوز موجود در شیر یکی از عوامل پرهیز از نوشیدن شیر در افراد است.

سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه برخی به دلیل عوارضی که دچار آن می‌شوند نمی‌توانند شیر بخورند گفت: لاکتوز موجود در شیر برای دستگاه گوارش همگان قابل هضم نمی‌باشد و از این رو برخی به هنگام خوردن شیر دچار مشکلاتی می‌شوند.

وی در ادامه افزود: دل درد، حالت تهوع و استفراغ از جمله مشکلاتی است که برخی افراد به هنگام خوردن شیر دچار آن می‌شوند.

دکتر صفوی در رابطه با دیگر عواملی که برخی از افراد از خوردن شیر پرهیز می‌کنند، گفت: عدم علاقه به نوشیدن شیر به علت حساسیت به بو و طعم و شکل شیر نیز از جمله مواردی است که برخی افراد شیر نمی‌خورند.

این پزشک خاطرنشان کرد: با انجام تست لاکتوز در چنین افرادی و مشخص شدن عدم تحمل لاکتوز در سیستم گوارشی آنان، خوردن دیگر فرآورده‌های شیر مانند ماست و پنیر و... به این افراد توصیه می‌شود.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.