به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام والمسلمین محسن قرائتی عصر چهارشنبه در اجلاس استانی نماز در همدان با تاکید بر این که برخی از نمازها مانند نماز ظهر عاشورا نیاز به کار تبلیغی ندارد و اعتقاد خود امت است، اظهار داشت: کارمندان دولت در انجام هر کاری باید جانب حق را رعایت کنند.
وی با اشاره به این که کارمندان باید راههای نرفته را در خدمت به مردم در پیش بگیرند، افزود: مدیران ادارات در هزینه کردن بودجه باید با یک اسلام شناس مشورت کنند که آیا بودجهای که برای این برنامه صرف میشود کار درست و اسلامی بوده است و یا اینکه باید در جای دیگری هزینه شود.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور در ادامه سخنانش با تاکید بر اینکه بسیاری از بودجهها به اسم کار فرهنگی حرام میشود، بیان داشت: متاسفانه بودجهها و پولهایی به اسم کار فرهنگی هزینه میشود در حالی که نیاز به بازنگری دارد.
حجت الاسلام قرائتی با بیان اینکه تا زمانی که کار واجب هست نباید به دنبال انجام کار مستحب بود، اظهار کرد: تا زمانی که نسل نو احتیاج به نمازخانه دارد برای نسل کهنه کار نکنید.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به اداراتی اشاره کرد که در کنار مدارس قرار دارند و خطاب به روحانیون ادارات گفت: روحانیون اداراتی که در کنار مدارس هستند باید حداقل هفتهای دو بار برای اقامه نماز به مدارس همجوار اداره بروند که البته هزینه آن را اداره پرداخت میکند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور به مدارسی اشاره کرد که بدون نمازخانه هستند و گفت: هنگامی که نسل نو نمازخانه ندارد چرا باید اجازه دهیم برخی کارهای فرهنگی که واجب نیست انجام شود.
ساخت سالنهای چند منظوره در مدارس که یک کاربری آن میتواند نمازخانه باشد کار سختی نیست
حجت الاسلام قرائتی خطاب به مدیران و به ویژه مدیر آموزش و پرورش گفت: ساخت سالنهای چند منظوره در مدارس که یک کاربری آن میتواند نمازخانه باشد کار سختی نیست و میتوان با تلاش برای حل این مشکل اقدام کرد.
وی استان همدان را به عنوان دارالمومنین و دارالمجاهدین خطاب قرار دارد و افزود: کاری کنید استان همدان در کنار داشتن این ویژگیها استانی باشد که در آن هیچ مدرسهای بدون نمازخانه نباشد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور در قسمت دیگری از سخنانش به برخی فرهنگهای غلط که در مردم عامه هم رواج پیدا کرده اشاره داشت و اظهار داشت: دین را باید از عارف فقیه آموخت و هر کس قابلیت آموزش دین را ندارد و مدیران باید دست از اسلام شناسی جدا نکنند و دینشان را از فقیه یاد بگیرند.
حجت الاسلام قرائتی از طلاب و روحانیون خواست تا هر چند وقت یکبار دور هم جمع شوند و آموختهها و مباحث را با یکدیگر بررسی کنند و ادامه داد: تبلیغات در حوزه مسائل دینی استاندارد ندارد و مداح و واعظ باید کنترل شوند.
وی به برخی شاخصههای کار فرهنگی اشاره داشت و بیان کرد: انجام کار میلیونی به جای کار فردی، کار ارزان به جای کار گران، کار ماندگار به جای کار بی پایه از جمله شاخصههای کار فرهنگی است.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور در ادامه سخنان خود اظهار داشت: اینکه مدیران صبحها کارتی را برای حضور و غیاب وارد میکنند کار مهمی نیست آنها باید ببینند که در زمان خدمت خود گره از کار چند نفر باز کردند و یا اینکه چه کار مفیدی انجام داده اند.
حجت الاسلام قرائتی ساخت نمازخانه برای مدارس استان همدان را کاری فرهنگی مهم و واجب برشمرد و افزود: مدارسی که بالای ۳۰۰ نفر دانش آموز دارد شناسایی و برای ساخت نمازخانه در آنها اقدام کنید.
وی به هزینه کردن زکات در کارهای واجب تاکید کرد و گفت: زکات برای ساخت حسینیه صرف میشود در حالی که تعداد مساجد کم است و از سویی حسینیهها تنها سالی یک بار مورد استفاده قرار میگیرد.
خاک آموزش و پرورش و دانشگاهها در کشور باید عوض و در آنها بازنگری شود
رئیس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به اینکه بسیاری از پولها به اسم کار فرهنگی هزینه میشود، گفت: خاک آموزش و پرورش و دانشگاهها در کشور باید عوض و در آنها بازنگری شود.
حجت الاسلام قرائتی در این خصوص بیان داشت: دانشجویان فارغ التحصیل با مدرک کارشناسی از دانشگاه خارج میشوند در حالی که مهارتی را نیاموختند و بزرگترین منکر این است که با ۹ میلیون جوان تحصیلکرده بیمهارت روبرو هستیم.
وی از ستاد اقامه نماز استان همدان خواست تا کتابهایی در مورد اسرار نماز در اختیار ادارات قرار دهد و اظهار داشت: تمام دنیا به جز ایران ناامن بوده و فرمانده کل قوا در سایر نقاط دنیا فاسق بوده در حالی که فرمانده کل قوا در ایران عادل است و چه نعمتهایی که در کشور وجود دارد.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور در پایان عنوان کرد: کشور خوبی داریم ولی از آن خوب استفاده نمیکنیم در حالی که از این بهتر هم میشود مملکتداری کرد.
منبع: مهر
انتهای پیام/
برای آگاهی از آخرين اخبار و پيوستن به کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران جوان اينجا را کليک کنيد.