آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در دیدار جمعی از مسئولان و کارآفرینان:

استخدام دستوری در دولت قبلی یکی از بلایای اقتصادی کشور است

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: استخدام دستوری در دولت قبلی یکی از بلایای اقتصادی کشور است.

شسیط
به گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی صبح امروز در دیدار جمعی از مسئولان و کارآفرینان شهرستان تالش و آستارا، ایجاد اشتغال را ضرورت سیاسی، فرهنگی، اقتصادی و حتی اجتماعی امروز کشور دانست و گفت: اگر چه در شرایط تحریم صادرات و واردات گران تمام می‌شود و به‌تبع آن تولیدگران و صنعتگران هم دست از کار می‌کشند، ولی در شرایط جدید باید همه کسانی که دلشان برای ایران و مردم می‌‌سوزد، دست به کار شوند تا رونق اقتصادی به کشور برگردد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با اشاره به سخنان چند متخصص امور بانکی و کارآفرینی که از ضعف شدید چرخه تولید گلایه می‌کردند، گفت: در 10 سال گذشته، براساس آمار موثق، بالاترین حجم نقدینگی را در کشور داشتیم و همزمان کارآفرینان از عدم کمک‌های نقدینگی شکوه داشتند و دارند، سؤال اساسی این است که اگر آن حجم بالای پول در مسیر تولید کشور بکار گرفته نمی‌شود، پس کجاست؟!

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، افزود: اگر نقدینگی بالای کشور را با برنامه در اختیار تولیدکنندگان واقعی قرار بدهیم، مراکز تولیدی فعال می‌شوند و به دنبال آن اشتغال‌زایی رونق می‌گیرد.

وی استخدام دستوری در دولت قبلی را یکی از بلایای اقتصادی کشور دانست و گفت: وقتی نیروها از طریق رابطه و نه ضابطه و بدون تخصص در جایی مشغول شوند، نه تنها باعث تسهیل امور نمی‌شوند، بلکه به دلایل متعدد، مانع‌تراشی می‌کنند.

هاشمی رفسنجانی، راه‌اندازی بخش خصوصی واقعی را یکی از راه‌های رونق اقتصادی در کشور دانست و گفت: اگر رقابت اقتصادی در تولید باشد، مردم و کارآفرینان به دنبال اندوختن پول‌ها در بانک‌ها و مؤسسات نمی‌روند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، حفظ شأن و جایگاه انسان را یکی از مهمترین دستاوردهای ایجاد اشتغال توصیف کرد و گفت: جوانی که به جای پول ماهیانه یارانه، از دسترنج خود هزینه کند، در روحیاتش هم تأثیرات مثبت می‌گذارد.

در آغاز این دیدار، آقایان محب‌الله قلی‌پور، رئیس هیأت مدیره شهرک صنعتی تالش- سید صادق پرندک، از رؤسای بانک صادرات استان گیلان و انوش زینال‌پور، مدیر عامل و رئیس هیأت مدیره الماس شیر آستارا ضمن ارائه گزارشی از حوزه فعالیت‌های خود به بیان دیدگاه‌های خود در مورد موانع اقتصادی و چگونگی رفع آنها پرداختند.

همچنین آیت الله هاشمی رفسنجانی پیش از ظهر امروز -چهارشنبه- در مراسم عزاداری که به مناسبت شهادت اباعبدالله الحسین (ع) با حضور مدیران، کارکنان دفتر و دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام، تنی چند از علما و قشرهای مردمی برگزار شد، گفت: ابعاد، اهداف و عمق واقعه عاشورا هنوز به خوبی روشن و عملیاتی نشده است.

وی ادامه داد: این واقعه تاریخی و تأثیرگذار منشأ هدایت و نورانیت بشر است و همانند نوری است که هرکس بخواهد تا قیامت می تواند از آن استفاده کند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با ارائه تحلیلی از شرایط حاکم بر جامعه اسلامی و به خصوص مسلمانان در دوران بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص)، خاطر نشان کرد: در آن زمان، وظیفه بزرگی به عهده امام زمان آن عصر حضرت اباعبدالله الحسین(ع) قرار گرفت، چون حاکمان ظالم زمان، ریشه اسلام را هدف قرار داده بودند که خطر جدی برای اسلام که از شرق تا غرب آن زمان گسترش پیدا کرده بود، به حساب می آمد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی ، با بیان اینکه عده ای سفر امام حسین(ع) را ناموفق می پنداشتند و معتقد بودند ایشان به اهداف خود در مبارزه با طاغوت زمان دست پیدا نمی کنند، گفت: خیلی ها تصور می کردند آن حضرت با سیل خون یزید را از صحنه روزگار حذف خواهد کرد، اما واقعیت این بود که این کار بزرگ تنها با سیل خون عملی نبود و حضرت برنامه سیل اشک را نیز داشتند.

آیت الله هاشمی رفسنجانی تأکید کرد: ظالم هرکس باشد و در هر کجا اگر ظلمش برملا شود، موفق نمی شود و در نهایت ظالم به اهدافش نمی رسد و مظلوم اگر درست عمل کند، پیروز می شود، چرا که مردم طرفدار حق و نجابت هستند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان بخش هایی از صحنه های روز عاشورا گفت: در آن روز خیمه های اباعبدالله حسین(ع) و یارانش را به آتش کشیدند و بچه های آن حضرت را آواره و آن چنان قساوتمندانه رفتار کردند، که دل هر کس را به درد آوردند و ظلم ظالمان به حدی رسید که حتی در لشکر کفار ولوله و صدای اعتراض به ظالمان بلند شد.

وی ابراز امیدواری کرد انقلاب اسلامی که در سایه پیام الهی عاشورا شکل گرفت به تمامی اهدافش دست یابد.

در ابتدای این مراسم، توسط یکی از مداحان اهل بیت عصمت و طهارت مراسم مرثیه سرایی و ذکر مصائب حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و سوگواری عاشورای حسینی برگزار شد.

سپس حجت الاسلام والمسلمین قادری از علمای حوزه علمیه قم در سخنانی به آموزه های عاشورا در مکتب اهل بیت(ع) اشاره کرد و گفت: یکی از انگیزه های مهم امام حسین(ه) در قیام روز عاشورا، ایجاد موازنه بین شایستگی ها و مسؤولیت ها بود چرا که شایسته محوری یکی از داده های شرعی و عقلی در مکتب اسلام است.

وی با تأکید بر اینکه باید بین پذیرش مسؤولیت ها و شایستگی ها توازن و تناسب باشد، گفت: کسی که بدون دانش، کاری را بر عهده بگیرد، نه تنها مثمرثمر نخواهد بود، بلکه دارای ضررهای بی شماری نیز خواهد بود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار