معاون وزیر ارتباطات:

در آستانه تغییر استراتژیک کل طراحی مخابرات کشور هستیم!

جهانگرد گفت: طراحی شبکه مخابرات باید تغییر کند و در ارتباطات نباید اختلالی وجود داشته باشد.

به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نصرالله جهانگرد معاون وزیر ارتباطات در این همایش که استاندار گیلان و جمعی از مدیران دستگاهی حضور داشتند، افزود بازار جهانی ICT در دنیا 2600 میلیارد یورو است که از این میزان 60 درصد سهم ارتباطات و 40 درصد سهم IT است.

وی با اشاره به ترافیک 200 ترابیتی دیتا در دنیا گفت: ترافیک دیتا در ایران 24 دهم ترابیت است و در تلاش هستیم با سرعت بیشتری آن را افزایش دهیم.

جهانگرد با بیان این که پیش بینی شده است تا سال 2020، به 50 میلیارد ارتباط خواهیم رسید، افزود: تمام ارتباطات تا سال 2020، الکترونیکی خواهد شد و شاهد تاثیر آن در تمام بخش ها خواهیم بود.

وی با تاکید بر سرمایه گذاری  تمام دنیا در این حوزه ادامه داد: غفلت از سرمایه گذاری در این حوزه خود را در اقتصاد نشان می دهد و امیدواریم بتوانیم شکاف وجود را با شتاب بپیماییم.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به افزایش 5 پله ای رتبه  ایران از نظر شاخص های فاوا گفت:در این طرح باید دسترسی ها را افزایش دهیم و طبق قانون برنامه پنجم توسعه باید 18 میلیون ارتباط، 42 ترابیت ترافیک دیتا  و 5 ترابیت ارتباط بین الملل در شبکه ملی اطلاعات رخ دهد که محور ابتدای دولت کمتراز 15 درصد آن محقق شده بود.

در آستانه تغییر استراتژیک کل طراحی مخابرات کشور هستیم

جهانگرد افزود: در حال حاضر در شبکه ثابت اتصالات سه برابر شده است، در ارتباط موبایل با ورود نسل 3، حدود 20 میلیون ارتباط هوشمند در شبکه برقرار شده است.

وی با اشاره به طراحی شبکه ارتباطی ایران در گذشته گفت: در آستانه تغییر استراتژیک کل طراحی مخابرات کشور هستیم که در آن هر شهر از طریق سر مسیر به فیبر نوری اتصال داشته و دیگر در ارتباطات خللی ایجاد نخواهد شد.

جهانگرد در بخش های  دیگر سخنان خود با اشاره به داده های عظیم که در شبکه منتقل می شود ،  اظهار داشت : داده کاری و ارتباط بین آن ، ثروت آخرین است.
وی با اشاره به این که کل اینترنت جهان از طریق 13 سرور انجام می شود، گفت: از اردیبهشت ماه موفق شدیم با انتقال کپی سرور ترافیک از هلند به داخل ، روزانه 45 میلیون ارتباط را در داخل انجام دهیم که از نظر اقتصادی و حفظ امنیت کشور بسیار حایز اهیمت است.
وی از افزایش ظرفیت زیرساخت کشور در فیبر نوری و ظرفیت شبکه انتقال دیتا ، بیان کرد: در آغاز دولت یازدهم 90 درصد اطلاعات به بیرون می رفت که با افزایش ظرفیت میزبانی الان به 40 درصد رسیده و رتبه نخست میزبانی منطقه غرب آسیا را کسب کرده ایم.
وی با تاکید بر تلاش در جهت تحق معماری شبکه ملی اطلاعات خاطر نشان کرد:‌ سازمان مدیریت در حال تهیه شناسنامه خدمات کشور است و تا کون 1400 خدمت دولتی احصاء شده است و در 14 خوشه دسته بندی می شود و هر خوشه حداقل در یک پنجره  واحد ارایه خواهد شد.
وی افزود: در این زمینه خدمات دارویی به کشاورزی ، گمرکی ، تجاری و بیمه در حال راه اندازی بوده یا فعال هستند .
جهانگرد از ارایه کمک فنی و مالی به کسب و کارهای دانش بنیان در سطح ملی خبر داد و گفت: اعطای وام کم بهره به این کسب و کارها  در دولت و وزارت ارتباطات مدنظر قرار داد.
جهانگرد بااشاره به تهیه آیین نامه گسترش و توسعه کاربرهای ICT ابراز امیدواری کرد:  با تحقق این اهداف بتوان به چابک سازی نظام اداری  کاهش هزینه ، تحول در صنایع و خدمات کشور ، افزایش بهره وری کلیه بخش ها ، افزایش فرصت های شغلی دانش محور ، تحول اقتصاد منبع پایه و تقویت عدالت اقتصادی و گسترش فرهنگ ایرانی و اسلامی دست یافت.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار