مدیر کل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو:

دلیل گرانی قرص رناژل مشخص شد

مدیر کل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو گفت: قرص رناژل از جمله مواردی است که داروی مشابه و ارزانتر آن وجود دارد،‌ آمپول ترولاک نیز جز ملزومات دارویی است.

مهدی پیرصالحی مدیر کل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران در خصوص قرص رناژل و آمپول ترولاک گفت: قرص رناژل از جمله داروهایی است که داروی مشابه ارزانتر آن وجود دارد به همین خاطر بیمه‌ها از داروی ارزانتر آن حمایت می‌کنند. 

وی افزود: آمپول ترولاک جر ملزومات دارویی به حساب می‌آید و به همین دلیل تحت حمایت بیمه قرار نمی‌گیرد. 

پیرصالحی ضمن اشاره به آمپول ترولاک به عنوان ملزومات دارویی اظهار کرد: بحث‌هایی در خصوص این آمپول در شورای عالی بیمه وجود دارد اگر اعضای شورای عالی بیمه تشخیص بدهند که این آمپول واقعا مورد نیاز بیمار است این دارو را جز حمایت بیمه قرار می‌دهند و از آن حمایت می کنند. 

وی در مورد تحت پوشش قرار دادن آمپول ترولاک  بیان کرد: تحت پوشش قرار دادن آمپول ترولاک جز کارهای معاونت درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی است. اداره نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو به عنوان متولی برای تامین کننده‌ این دارو،‌ آمپول ترولاک را در اختیار بیماران قرار می‌دهد اما چون این دارو جز ملزومات دارویی است به عنوان کمک رسان بیمار محسوب می‌شود هنوز وارد فهرست بیمه نشده است.

مدیر کل نظارت و ارزیابی دارو و مواد مخدر سازمان غذا و دارو با اظهار امیدواری برای تحت پوشش قرار گرفتن آمپوب ترولاک افزود: امیدواریم بیمه‌ها این مورد را هم تحت حمایت خود قرار دهند تا بیماران پیوندی و دیالیزی هزینه کمتری را متحمل شود به هر حال قیمت گذاری این دارو توسط سازمان غذا و دارو انجام نمی‌شود. 

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر توصیه پزشکان برای استفاده از رناژل به دلیل کیفیت آن تصریح کرد: قرص رناژل تولید داخلی ندارد و جز برندهای وارداتی است همین قرص از چند شرکت دیگر با قیمتی مناسب‌تر وارد می‌شود. طبق سیاست های بیمه ای همواره دارویی تحت پوشش قرار می‌گیرد که ارزانتر است. بنابراین بیمار اگر بخواهد از داروی ارزان‌تر استفاده کند با پوشش کامل بیمه‌ای خواهد بود اما اگر بخواهد صرفا از برند رناژل استفاده کند باید اختلافش را قبول و پرداخت کند.



انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۲ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷
این چه حرفیه من خودم تا چهار ماه پیش رناژل رو با بیمه کامل میگرفتم الان درست چهار ماهه داروخانه ها میگن این قرص ایرانیش دیگه نیومده چهارماهه دارو رو ندادن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۳ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶
سلام وقت بخیر
این اعضای شورای عالی اگر یکی از خودشون یا خانوادشون دیالیز بشن متوجه میشوند که این دارو جزء داروهای خیلی ضروری دیالیزیها که فیستول ندارن محسوب می شود و هر آمپول را باید 40000 هزار تومان بخرن که واقعا با توجه به هزینه های دارویی افراد دیالیزی این یک مورد خیلی خیلی ظلم در حقشون که بیمه نیست.