ساری؛

قرار گرفتن 125 خبازی مازندران در مرحله اول طرح پایلوت کیفی سازی نان

125 خبازی مازندران در مرحله اول طرح پایلوت کیفی سازی نان قرار گرفتند.

به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران از ساری ، مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور از آغاز طرح پایلوت ارتقا کیفیت نان در مازندران تاکنون تعداد 125 واحد خبازی در سطح استان به عنوان پایلوت کیفی سازی نان شناسایی و معرفی شدند.

رمضانعلی ملک افزود: وضعیت بهداشت محیطی و فردی خبازی‌ها، وضعیت ماشین آلات و لوازم نانوایی‌ها، امکانات ذخیره سازی و نگهداری آرد، مهارت شغلی و دانش نیروی انسانی واحدها از مهمترین شاخصه‌هایی است که در اجرای طرح پایلوت کیفی سازی نان مورد توجه قرار می گیرد.

وی یادآور شد : با اجرای طرح پایلوت ارتقاء بخشی کیفیت نان در مازندران که به عنوان یک مدل و الگوی مطلوب برای سایر استانهای کشور است، بتوان نان با کیفیت و با مطلوبیت بالا بر سر سفره های مردم قرار داد.

به گفته مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور واحدهای خبازی که به عنوان پایلوت معرفی شدند نیروهای انسانی آن از لباس متحدالشکل استفاده می کنند.

ملک افزود: بانک ها کمک کنند تا با توجه به اینکه مازندران به عنوان پایلوت ارتقا کیفیت نان در سطح کشور انتخاب شده است ، تسهیلات لازم و مناسب جهت بهسازی فضای محیطی و دستگاههای تولید نان به واحدهای خبازی ارائه دهند.

وی تصریح کرد: تمام امکانات استان جهت پایلوت کیفی سازی نان باید بسیج شود و از اعتبارات ملی نیز استفاده کرد.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور همچنین به اجرایی شدن سامانه حمل یکپارچه و یکسان واحدهای آرد در استان خبر داد.

انتهای پیام/ز

برچسب ها: ساری ، خبازی ، نان ، پایلوت ، کیفی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.