وی افزود: انواع گوشت به ویژه گوشت قرمز، سبزیها و میوهها، مرغ، جگر و نان سفید منابع غذایی خوبی برای اهن هستند.
سالاری تاکید کرد: یکی از بیماریهایی که کمتر در مورد آن صحبت میشود، کم خونی به ویژه کم خونی ناشی از فقر آهن است و این در حالیست که طبق آمارها، حدود یک چهارم افراد در جوامع مختلف دچار کم خونی هستند.
وی با بیان اینکه دریافت کم آهن و کم خونی موضوعی جدی است، تصریح کرد: با توجه به این که منابع غذایی حاوی آهن جایگاه خوبی در سبد غذایی اغلب افراد جامعه ندارد، بیان این هشدار ضروری است که با روند کنونی ممکن است، دریافت ناکافی آهن در آینده نزدیک به یک مشکل جدی و عمده تبدیل شود.
سالاری خاطر نشان کرد: مشکل کم خونی در بین کودکان، دختران و زنان باردار جدیتر است و به همین دلیل این افراد باید کانون توجه در خصوص پیشگیری از کم خونی باشند.
انتهای پیام/