برخی مواد غذایی در محافظت از روده در مقابل عوامل بیماری زا نقش مهم و حیرت انگیزی دارند.

خبرنگار بهداشت و درمان  گروه علمی،‌ پزشكی باشگاه خبرنگاران: کارشناسان برای حفظ سلامت روده توصیه‌هایی منحصر به فرد دارند، از جمله جویدن مواد غذایی به طور کامل که سبب سلامت معده و روده و استراحت بیشتر آنها می‌شود.

مواد غذایی نیمه جویده که به طور کامل هضم نمی‌شوند، باعث ایجاد نفخ در روده و یا علائمی مانند یبوست، اسهال و یا عدم تحمل خوردن مواد غذایی می‌شوند.

خوردن غذاهای ترش مانند ماست، کلم قرمز و سرکه سیب می‌تواند محیط روده را از باکتری‌های مضر پاک کنند.

روغن‌هایی مانند روغن نارگیل نیز می‌تواند سبب تقویت سیستم ایمنی روده شود.

مواد خوراکی مانند کلم، کلم پیچ و کلم بروکلی نیز به دلیل وجود گوگرد در ساختار خود می‌تواند سبب تقویت عضلات روده و دیواره آن شوند.

استراحت کافی نیز می‌تواند سبب تقویت گردش خون به روده و حفظ سلامت آن شود.

خوردن آب گیاه آلوئه ورا نیز می‌تواند سبب تقویت دیواره روده و مخاط درونی آن و تقویت سیستم ایمنی روده و نابودی باکتری‌های مضر احتمال موجود در روده شود.

خیساندن دانه‌های غلات مانند عدس، نخود، لوبیای سیاه و سفید در پیاز و سیر نیز می‌تواند علاوه بر گرفتن نفخ آنها باعث حفظ سلامت دستگاه گوارش شود.





انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار