وی اضافه کرد: ورود سعودیها به جنگ زمینی بحران منطقه را بسیار پیچیدهتر کرده و انها را با شرایط تلفات و هزینههای سنگین روبرو میکند بنابراین آنچه که باید از طریق یک رایزنی سیاسی به دست بیاید از دسترس خارج میشود.
این کارشناس منطقه غرب آسیا تصریح کرد: کاخ سفید نیز تمایلی به گسترش جنگ ندارد اما عربستان علیرغم فقدان کارآمدی یک جنگ زمینی در قبال انصارالله و مردم یمن میخواهد که شانس خود را برای تحکیم سیاسی میسر کند.
وی افزود: آن چیزی که مسلم است قبایلی که در شمال یمن زندگی میکنند از چنان توانایی برخوردارند که در روزهای گذشته به سادگی پادگانها، مراکز نظامی، پاسگاهها و مراکز جمعآوری سلاح و مهمات عربستان را توانستهاند به تسخیر خود در آورند و نشان دادند که حتی قبایل کوچک در حاشیه مرز، امکان صدمه زدن به هیبت نظامی ال سعود را داردند.
محمدی ادامه داد: تنها نقطه برتری عربستان در قبال یمن برتری نظامی هوایی است که این برتری از دید کارشناسان نظامی امکان محقق کردن یک پیروزی زمینی و قطعی نظامی را در دست ندارد حتی اگر با تکیه بر توان هوایی آلسعود بخواهد زمینه را برای حمله زمینی حاضر کند باز هم آسیبپذیریهای این رژیم از بین نمیرود و بیشتر در باتلاق امنیتی فروخواهد رفت.