به گزارش
گروه دنیای ارتباطات باشگاه خبرنگاران ،انصاری معاون توسعه و مدیریت شبکه ملی اطلاعات سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به برگزاری 17 جلسه با حدود 67 دستگاه اجرایی در زمینه اتصال به شبکه ملی اطلاعات اظهارکرد: با توجه به این که وزارت ارتباطات مکلف است با استفاده از توان بخش دولتی و غیر دولتی امکان اتصال 100 درصد دستگاه های کشور را به شبکه ملی اطلاعات فراهم کند و دستگاه های اجرایی هم طبق برنامه پنجم توسعه، موظف به اتصال، اشتراک گذاری اطلاعات، تبادل و تعامل در حوزه دولت الکترونیکی هستند، سازمان فناوری اطلاعات ایران پیگیر این موضوع است.
وی با تاکید بر این که وزارت ارتباطات در این زمینه به تکلیف خود عمل کرده است،افزود: تاکنون با پیگیری سازمان اکثر دستگاه هایی که امکان ارایه خدمات و تعامل الکترونیکی را دارند متصل شدند و خدمات الکترونیکی خود را از طریق شبکه بین خود و ادارات وابسته انجام می دهند و وزارت از این حیث به تکلیف خود عمل کرده است.
انصاری ادامه داد: با توجه به سند اجرایی دولت الکترونیکی و ایجاد مرکز ملی تبادل اطلاعات بین دستگاه ها فاز مقدماتی و اشتراک گذاری اطلاعات در تهران شروع شده و در بعضی استانها نظیر قم هم در حال پیگیری است.
وی با اشاره به دستگاه هایی که نیازی برای اتصال به شبکه احساس نمی کنند، گفت: با این وجود هرگونه تقاضایی از طریق اپراتورها منعکس شود، آمادگی اتصال به شبکه ملی اطلاعات وجود دارد.
انصاری با بیان این که در گذشته پیگیر اتصال دستگاه ها به شبکه بودیم، افزود: تقریباً تمام دستگاه هایی که نیاز به شبکه دارند، در عرضه خدمات الکترونیکی و ارتباطG2G بین خود و مجموعه های دیگر و ادارات وابسته به شبکه متصل شده اند، اما، در حال حاضر کیفی کردن خدمات و اجرای مستندات دولت الکترونیکی مد نظر سازمان است.
انصاری با بیان این که ارتباط دستگاه ها از طریق نقطه به نقطه نه تنها تعامل پذیر نیست، بلکه توسعه پذیر و مدیریت پذیر هم نمی باشد، گفت: از این رو، باید ارتباط از طریق سوئیچ های تعاملی که وزارت ارتباطات ایجاد کرده و مطابق دستور عمل ها و اسناد دولت الکترونیکی که سال گذشته در شورای عالی فناوری اطلاعات به تصویب رسید، برقرار شود.
انصاری با اشاره به مزایای این روش تصریح کرد: با این روش، ارتباطات مطابق نظام مشخص صورت گرفته و در نتیجه هر چقدر اتصال افزایش یابد، امکان توسعه و مدیریت ارتباطات بعدی وجود دارد.
انتهای پیام/