با رعایت این نکات ساده غذاهای سالم تری بپزید

برای تغذیه و غذای سالمتر در منزل این نکات را رعایت کنید:

زهرا عبداللهی، مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت و درمان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برای تغذیه و غذای سالمتر در منزل این نکات را رعایت کنید:

مقدار گوشت کمتر و سبزیجات بیشتری در تهیه غذا استفاده کنید.

ماکارونی و نانهای سبوسدار که حاوی فیبر بیشتری هستند استفاده کنید.

همبرگر، شنیسل، کوکو، بادنجان و کتلت‌ها را پس از سرخ کردن با دستمال یا کاغذهای تمیز روغنگیری کنید.

به جای قرص‌های فشرده سوپ یا پودر پیاز یا سیر آماده که حاوی مقدار زیادی نمک هستند از سوپهای تازه و کم نمک خانگی و پیاز یا سر تازه در غذا استفاده کنید.

از پنیر پیتزا که چربی زیادی دارد کمتر استفاده کنید.

به جای سرخ کردن مواد غذایی از روش بخارپز، آب پز، تنوری کردن و ... استفاده کنید.
مقدار قند و شکر مصرفی همراه چای یا دیگر نوشیدنی‌ها را در طی روز کاهش دهید.

انتهای پیام/
برچسب ها: تغذیه ، سس ، ماکارانی ، سیر ، شکر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار