روش جدید برطرف کردن آلودگی آب آشامیدنی

در دانشگاه تهران کیت‌های مختلفی‌ برای برطرف کردن آب آشامیدنی ساخته شده است.

صدیقه اسد، عضو هیأت علمی گروه بیوتکنولوژی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت:‌ در دانشگاه تهران کیت‌های  مختلفی برای برطرف کردن آ‌لودگی آب آشامیدنی ساخته شده است، این کیت‌ها در مناطق محروم کاربرد زیادی دارد.

وی با اشاره به مزیت کیت‌های ساخته شده اظهار داشت: کیت‌های برطرف کننده آلودگی آب آشامیدنی، بسیار سریع آلودگی را از آب خارج می‌کند و استفاده از آن به تخصص خاصی نیاز ندارد.

این عضو هیئت علمی گروه بیوتکنولوژی دانشگاه تهران ادامه داد: برای استفاده از کیت‌های برطرف کننده آلودگی آب آشامیدنی تنها باید آن را در ظرف آب قرار داد، دمای آب باید 65 درجه سانتیگراد باشد پس از گذشت مدتی رنگ آب تغییر می کند و این تغییر رنگ به راحتی قابل تشخیص است و ممکن است آب شفاف را به صورت کدر در آورد.

اسد تصریح کرد: در کیت‌ برطرف کننده آلودگی آب آشامیدنی، آنزیم‌هایی به کار رفته است و این آ‌نزیم توسط سازندگان دستگاه ساخته شده است.

انتهای پیام/
برچسب ها: آب ، آشامیدنی ، کیت ، آنزیم ، سازنده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.