یزد؛

توصیه هایی برای تهیه آجیل

کارشناس مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو یزد گفت: بارونق بازار آجیل در روزهای پایانی سال، بازارچه های غیر استاندارد فصلی دایر و دستفروشان هم وارد عرصه می شوند بنابر این توجه به کیفیت و سلامت آجیل اهمیتی مضاعف پیدا می کند .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران یزد؛محمد وحدتی گفت: یکی از مهمترین تنقلاتی که در ایام نوروز بوسیله آن از میهمانان پذیرایی می شود،آجیل است که در روزهای پایانی سال بازار آجیل و مشتقات آن پر رونق می شود .

وی افزود : به طبع  رونق بازار آجیل درزوزهای پایانی سال، بازارچه های غیر استاندارد فصلی دایر و دستفروشان هم وارد عرصه می شوند بنابر این توجه به کیفیت و سلامت آجیل اهمیتی مضاعف پیدا می کند .

در خرید آجیل ، توجه به نکات ذیل مهم است :

1- سعی کنید آجیل عید را از فروشگاه های معتبر که اجناسی مرغوب و تازه عرضه می نمایند ، تهیه نمایید ،

2- خرید آجیل فله ای از دستفروشان اقدامی ناپسند است،

3-هنگام خرید به ظاهر آجیل توجه نمایید ، وجود حفره یا آثار کپک زدگی از علایم کهنگی و فساد آن است ،

4-آجیل های بسته بندی شده دارای پروانه ساخت از سازمان غذا و دارو با تاریخ مصرف معتبر ، بر آجیل های فله موجود در فروشگاه ها ارجح است.

5- هنگام خرید ،به تازگی آجیل توجه نمایید.

6- آجیل های رنگی بدلیل ممنوعیت استفاده از رنگ و احتمال استفاده از رنگ های غیر مجاز و پوشاندن معایب آجیل ، به هیچ وجه مورد تایید نمی باشد ،

7-آجیل خام از لحاظ تغذیه ای ارزشمند تر از آجیل شور و بوداده است .

8- نگهداری طولانی آجیل، بخصوص در مکان مرطوب باعث بروز تغییرات شیمیایی نامطلوب و تغییر طعم و بوی آن می شود.

9- از جمله تقلبات آجیل،بو دادن مجدد آجیل های کهنه است ،لذا بدان توجه نمایید .

چند نکته :

مراقب باشید کودکان پوست آجیل را با دندان نشکنند.

آجیل را در جای خشک و بدور از رطوبت نگهداری نمایید . آشپزخانه برای این کار مناسب نیست .

مصرف به اندازه آجیل بسیار مفید و مصرف بیش از حد آن ،مضر است.

افراد مسن و بیماران فشار خونی و قلبی -عروقی از مصرف آجیل شور پرهیز نمایند . نوع خام آن مفید است .

انتهای پیام/ز
برچسب ها: آجیل ، تنقلات ، عید ، یزد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.