وجود ترکیبات اسید فولیک در نوشابه گاز دار در دراز مدت باعث پوکی استخوان می‌گردد.

دکتر پیام فرح بخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برای تامین مایعات بدن راه‌های مختلفی وجود دارد که می‌توانیم از آب، نوشابه و دوغ استفاده کنیم.

وی در ادامه  گفت:‌ نوشابه های رژیمی و نوشابه های معمولی فاقد قند طبیعی بوده و حاوی قند مصنوعی است که این قندها فاقد انرژی محسوب می‌گردند.

فرح بخش خاطر نشان کرد: نکته‌ای که در ارتباط با نوشابه هایی که دارای قند طبیعی هستند و باید به آن توجه کرد این است که با توجه به اینکه کالری زیادی به ما می‌دهند ما را به شدت در معرض اضافه وزن و چاقی قرار می‌دهند ولی نوشابه‌های رژیمی از این جهت ارجحیت دارند که در آن قندهای مصنوعی بکار می‌رود که خطر چاقی را برای ما ایجاد نمی‌کند.

وی افزود: دومین عیب مصرف نوشابه استفاده از ترکیبات گاز دار در نوشابه است که معمولا از جنس اسید فولیک هستند و باعث افزایش میزان فسفر در نوشابه می‌گردد و این باعث برداشته شدن کلسیم از استخوان شده و شخص را در دراز مدت در معرض پوکی استخوان قرار می‌دهد.

وی در پایان گفت: برای انتخاب نوشیدنی بهتر است از آب و دوغ استفاده کنیم چون مقدار انرژی که دوغ به بدن می‌دهد کمتر از نوشابه است ولی دارای کلسیم بالا بوده که به سلامتی استخوان کمک می‌کند.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.