قند یا نمک خوردن، کدامیک شما را زود‌تر گرفتار بیماری می‌کند؟

قند اضافه شده در غذاهای فرآوری شده بیشتر احتمال دارد به نسبت نمک سبب بروز بیماری فشار خون بالا، سکته مغزی و قلبی در افراد شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، بر اساس جدید‌ترین تحقیقات صورت گرفته شکر افزوده شده به غذاهای فرآوری شده و نوشیدنی‌های گازدار تهدیدی بزرگ‌تر از نمک اضافه شده به این دسته از خوراکی‌ها است. 

گفتنی است، نمک در بسیاری از رژیم‌های غذایی وجود دارد و به طور مثال در نان، گوشت فرآوری شده، غذاهای شور و در طول آماده سازی مواد غذایی به این مواد اضافه شده است. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، شکر اضافه شده در خوراکی‌های مختلف به شدت می‌تواند بر روی هورمون‌های خونی اثر منفی گذاشته و باعث ابتلای افراد به انواع بیماری‌های غیر واگیر شود. 

کار‌شناسان استفاده بیش متعادل از این دو ماده را به افراد برای حفظ سلامت توصیه اکید می‌کنند.



انتهای پیام/


برچسب ها: قند ، نمک ، فشارخون ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار