محسنی: ملی‌پوشان جودو کشورمان تکنیکی نیستند

کارشناس جودو کشورمان گفت: ملاک عملکرد باید تکنیک باشد نه زور؛ اما در ایران جودوکاران با زور و قدرت به تیم ملی می‌رسند و در مسابقات بین‌المللی شکست می‌خورند.

فریدون محسنی در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران گفت: ما در تیم ملی مربی خوب نداریم، فدراسیون برای گرفتن مدال باید برنامه ریزی دقیق داشته باشد مطرح شدن در جودو نیاز به آینده نگری دارد.

کارشناس جودو کشورمان درادامه افزود:‌ ما توان مدال گرفتن را داریم. هر ورزشی که برنامه ریزی داشته باشد مدال می‌گیرد ولی هر ورزشی که دارای حاشیه باشد نمی‌تواند در مسابقات موفق باشد. باید در تیم ملی شایسته سالاری ملاک باشد نه اینکه جودوکاری خودش مشکل فنی دارد سر مربی تیم ملی شود.

پیشکسوت جودو کشورمان اذعان داشت:‌ برای هر وزن باید یک مربی تخصصی که دارای اطلاعات روز باشد قرار دهیم یک مربی نمی‌تواند برای تمام اوزان مربی خوبی باشد.

محسنی درادامه گفت:‌ جوان مثل خمیر می‌ماند هر طور که شکل بدهی شکل می‌گیرد وقتی سطح فنی مربی کم باشد و حتی از شاگر کمتر باشد باید به شاگردش باج بدهد و کلاس را به شوخی و خنده بگیرد تا مشکل فنی وی رو نشود من فکر می‌کنم تیم ملی ما همین مشکل را دارد.
تیم ملی باید یک بدنساز جوان داشته باشد، بدنسازی یک ورزشکار سبک وزن با یک ورزشکار سنگین وزن فرق می‌کند ولی در تیم ملی اینطور نیست و آخوند زاده همه کار در تیم ملی می‌کند حتی بدنسازی.

کارشناس جودو کشورمان ادامه داده قبلا مربی خارجی درحد تومینا ژاپنی را به ایران می‌آوردند تا مربیان به روز شوند ولی مدتی است که مربی خارجی خوب به ایران نیامده.

محسنی در خصوص ضعیف حاضر شدن ملی پوشان در اینچئون گفت:‌علم تمرین اگر در تیم ملی باشد بچه‌ها در دقیقه 2 و3 کم نمی‌آورند ما در این مسابقات شاهد بودیم که بچه‌ها در دقایق پایانی مبارزه توانی برای مبارزه نداشتند که این پائین بودن توان آنها را نشان می‌داد به همین دلیل بعد از 2 دقیقه مبارزه کم می‌آوردند.

دبیر هیئت جودو شهر ری اظهار داشت: مبنای جودوکاران ما در تیم ملی زور است نه تکنیک. در مقابل جودو کاران کره و ژاپن نمی‌توان بازور کارکرد  وباید آن‌ها را با تکنیک شکست داد این زنجیره جودو کارانی که زوری کار می‌کنند از یک جا باید قطع شود.

ملاک عملی باید تکنیک باشد نه زور. بهترین جودوکاران دنیا تکنیکی‌ ترین جودوکاران هستند نه قدرتمندترین  جودوکار. ولی متاسفانه در ایران بر عکس عمل می‌شود و بهترین جودوکاران ایرانی با زور به تیم ملی می‌رسند و در مسابقات بین المللی شکست می‌خورند این روند باید قطع شود.

تومیتا قبلا به ایران می‌آمد و با 61 سال سن با جوانان ملی پوش ما به راحتی مبارزه می‌کرد و آن ها را شکست می‌داد.

محسنی در پایان خاطرنشان کرد:‌برای گذر از این روند باید مربی با بار فنی بالا با جودوکاران نوجوان و نونهال ما کار کند تا چند سال دیگر جودوکاران تکنیکی داشته باشم چون جودوی امروز سرعت تکنیک است نه زور و قدرت.

انتهای پیام/   


برچسب ها: جدو ، مسابقات ، ملی پوش ، تکنیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار