مشهد/

اجرای 6 بسته حمایتی در راستای برنامه تحول نظام سلامت در بیمارستان های خراسان رضوی

معاون آموزش و سلامت مرکز آموزشي پژوهشي درماني امام رضا(ع) گفت: برنامه تحول نظام سلامت از نيمه ارديبهشت ماه به بيمارستان هاي زير پوشش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکي خراسان رضوی ابلاغ و تا کنون شش بسته حمايتي به اجرا در آمده که کاهش ميزان پرداختي بيماران از 37درصد به 7تا 10درصد مهمترين دستاورد اين برنامه به شمار مي رود.

اسدالله افشاری در گفتگو خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، افزود: در قالب برنامه تحول نظام سلامت بيماران داراي بيمه پايه سلامت 10 درصد و بيماران روستايي در صورت رعايت نظام ارجاع 5 درصد هزينه هاي بستري را پرداخت مي کنند.

وی ارائه به موقع خدمات درماني، پاسخگويي 24 ساعته، تعيين تکليف به موقع بيماران، انجام به موقع ويزيت و افزايش رضايت مندي را از جمله مزاياي اين بسته حمايتي برشمرد و اظهار داشت:بر اساس برنامه ريزي ليست فارماکوپه ،ملزومات مورد نياز مرکز تهيه و به تاييد ستاد مرکزي برنامه تحول نظام سلامت دانشگاه و معاونت درمان رسيده و کارپردازاني به صورت 24 ساعته آماده تامين دارو و ملزوماتي که در بيمارستان موجود نباشد، هستند.

افشاری با اشاره به ابلاغ بسته حمايتي ترويج زايمان ايمن و رايگان شدن زايمان طبيعي در بيمارستان هاي دانشگاهي گفت: با اجراي اين بسته حمايتي ميزان زايمان طبيعي در تير ماه امسال 17 تا 20درصد نسبت به مدت زمان مشابه پارسال رشد و تعداد مراجعه مادران باردار از 200 نفر در ماه ارديبهشت به 400 نفر در ماه خرداد افزايش يافت.

معاون آموزش و سلامت مرکز آموزشي پژوهشي درماني امام رضا(ع) هم چنین حضور پزشکان مقيم در اورژانس بيمارستان ها را از ديگر بسته هاي حمايتي برنامه تحول نظام سلامت عنوان کرد و افزود:در اين راستا شش گروه تخصصي شامل مسمومين، اطفال، بيهوشي، طب اورژانس، داخلي و جراحي در اورژانس اين مرکز مقيم و به بيماران خدمات ارائه مي دهند.

افشاری اظهار داشت: بنا بر دستورالعمل وزارت بهداشت از زمان آغاز برنامه، هيچ بيماري براي تهيه دارو و ملزومات پزشکي به خارج از بيمارستان ارجاع داده نمي شود.

وی خاطرنشان کرد: 73 درصد هزينه بستري بيماران توسط سازمان هاي بيمه گر و 16 درصد در قالب يارانه سلامت پرداخت مي شود.

اسدالله افشاری افزود : در ماه هاي خرداد و تير حدود 10 ميليارد تومان در قالب سرانه و به صورت علي الحساب به اين مرکز اختصاص يافته است.

معاون آموزش و سلامت مرکز آموزشي پژوهشي درماني امام رضا(ع) در ادامه از ارائه خدمات 12 هزار بيمار سرپايي و حدود يک هزار و 200 بيمار بستري به طور هفتگي در اين مرکز خبر داد و افزود: بر اين اساس علاوه بر مراجعه مجاوران به بيماران زائر از ساير نقاط کشور و ديگر کشورها خدمات ارائه مي شود.

وی ادامه داد : فعاليت تنها بخش مسمومين شرق کشور و مورد تاييد سازمان بهداشت جهاني، وجود تنها بخش عفوني مجهز و پذيرش بيماران از مناطق مختلف استان و استان هاي مجاور، فعاليت تنها بخش سوختگي استان و بخش فوق تخصصي عروق در کنار ديگر بخش ها از جمله عواملي به شمار مي رود که اين مرکز را به يکي از مراکز ارجاع شر ق کشور تبديل کرده است.

انتهای پیام./ز

برچسب ها: تحول ، نظام ، سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.